بازرس کل گیلان:

قانون گردن قانون‌شکنان و گردن‌کلفت‌ها را خواهد شکست

آقایی، تعدد بی‌رویه مرغداری‌ها را نیز از جمله مشکلات عمده شهرستان رودبار عنوان کرد و گفت: «این مسئله در برخی مناطق منجر به بروز تنش اجتماعی شده است. مقرر شد کارگروهی متشکل از اداره دامپزشکی، محیط زیست و جهاد کشاورزی، ظرف یک ماه تمامی مجوزهای قانونی، رعایت استانداردها و ظرفیت‌های مجاز و غیرمجاز را بررسی و نتیجه را اعلام کند.»
کد خبر: ۱۵۰۰۵۲۱

جلسه بررسی مشکلات ناشی از سیل اخیر در شهرستان رودبار و همچنین بررسی پیامدهای زیست‌محیطی ناشی از تعدد مرغداری‌ها در بخش‌های مختلف این شهرستان، به ویژه در بخش رحمت‌آباد، با حضور بازرس کل استان گیلان، مدیران کل مدیریت بحران، محیط زیست، امور اراضی، راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و مدیران شهرستانی در محل فرمانداری رودبار برگزار شد.

احمد آقایی در این جلسه، ضمن قدردانی از مدیریت بحران و راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان در زمینه مسئولیت‌پذیری و پیگیری مشکلات، گفت: در موضوع سیل اخیر در منطقه رودبار که چهار شهرستان و ۳۰ روستا را درگیر کرده بود، حضور به‌موقع و همدلی مدیران استان و شهرستان باعث رضایتمندی نسبی مردم از اقدامات انجام‌شده شد که جای تقدیر دارد.

وی با اشاره به سخنان امام جمعه محترم و دادستان شهرستان، که مطالبات مردم منطقه از مسئولان را بازگو کردند، افزود: درد استان ما، پرداختن به اولویت‌هاست. به‌خدا قسم، دغدغه مردم برج‌سازی برای مرفهان نیست. مسئولان ارشد استان باید در گام نخست موانع موجود در مسائلی نظیر ایجاد بسترهای اشتغال برای جوانان، رفع معضل زباله در استان و حفظ داشته‌های طبیعی را برطرف کنند.

بازرس کل استان در این جلسه و بازدیدی که حدود ۸ ساعت به طول انجامید، به پیگیری رسانه‌های محلی و استانی در موضوعات اصلی و ریشه‌ای شهرستان رودبار، که در برخی موارد منجر به تنش‌های اجتماعی شده است، اشاره کرد و افزود: اگر متولیان امر در کار خود دقت داشته باشند، دیگر تخلفی صورت نمی‌گیرد. این کوتاهی و سهل‌انگاری برخی مسئولان، برای نظام مقدس و مردم شریف، هزینه ایجاد می‌کند.

ایشان با اشاره به اینکه یکی از مطالبات مردم شریف شهرستان رودبار، وجود تعداد زیاد معادن در این شهرستان است، اظهار داشت: یکی از شیوه‌های درست مدیریت این است که با حسن تدبیر و آینده‌نگری، تصمیم‌گیری خردمندانه داشته باشیم. افزایش بی‌رویه معادن در این شهرستان، زیست‌بوم و طبیعت ورودی استان ما را تهدید می‌کند.

وی ادامه داد: در طبیعت حریم نداریم؛ طبیعت آزاد است و انسان هرجا به آن دست‌اندازی کند، با خشم طبیعت روبه‌رو خواهد شد. واکنش طبیعت، نتیجه کنش و بدرفتاری ما با آن است.

 آقایی، یکی از مشکلات اصلی شهرستان رودبار را تعدد مرغداری‌ها در نقاط مختلف این شهرستان دانست و افزود: این مشکل در مناطق مختلف شهرستان، تنش اجتماعی ایجاد کرده است. مقرر شد با تشکیل کمیته‌ای متشکل از اداره دامپزشکی، محیط زیست و جهاد کشاورزی، ظرف مدت یک ماه، تمامی مجوزهای قانونی، رعایت استانداردها و میزان ظرفیت‌های مجاز و غیرمجاز مورد بررسی قرار گیرد تا این معضل بزرگ نیز برطرف شود.

بازرس کل استان گیلان با اشاره به شعار سال ۱۴۰۴ که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده است، گفت: هدف مسئولان، رسانه‌ها و مردم منطقه در این سال، تعطیلی واحدهای تولیدی و بیکار شدن مردم نیست، بلکه رعایت حقوق شهروندی از سوی این واحدهاست. اینکه مردم از کمبود آب در منطقه شکایت دارند یا بوی بد و غیرقابل‌تحمل مرغداری‌ها زندگی را برای آن‌ها دشوار کرده، قطعاً نیاز به بررسی ویژه دارد.

دکتر آقایی در ادامه افزود: حق مردم، که همان خوب زیستن، هوای پاک و آب سالم است، باید رعایت شود. قطعاً در فرآیند بررسی‌ها، اگر به تخلف یا سوءجریانی برسیم، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت. سازمان بازرسی همان‌گونه که همواره حامی مسئولان پاک‌دست بوده است، در انجام وظایف قانونی خود با هیچ فرد، گروه یا کسانی که ادعای گردن‌کلفتی دارند، مماشات نخواهد کرد. آنان باید بدانند که قانون، گردن قانون‌شکنان و گردن‌کلفت‌ها را خواهد شکست.

در ادامه، بازرس کل استان و همراهان از پروژه‌ها و بخش‌های مختلف، از جمله روستای خاصکول شهرستان رودبار که مردم آن از وجود تعداد زیاد مرغداری‌ها در منطقه شکایت داشتند، بازدید کردند. مقرر شد در زمینه رفع مشکلات ناشی از سیل اخیر، مسئولان ظرف دو ماه میزان خسارت‌ها را بررسی و نتیجه را اعلام کنند. همچنین در خصوص مرغداری‌های منطقه، کارگروه تشکیل‌شده موظف است ظرف یک ماه، نتیجه بررسی‌های خود را در جلسات مشترک به اطلاع مسئولان ذی‌ربط برساند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
تهدید مذاکرات از درون آمریکا

جام‌جم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهم‌ترین چالش‌های پیش‌رو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد

تهدید مذاکرات از درون آمریکا

نیازمندی ها