رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی:

تامین برنج و گوشت کشور از طریق مرز‌های سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان گفت: تامین برنج و گوشت مورد نیاز کشور از طریق ظرفیت مبادلات مرزی این استان امکانپذیر است و این مساله باید مورد بررسی مسوولان قرار گیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان گفت: تامین برنج و گوشت مورد نیاز کشور از طریق ظرفیت مبادلات مرزی این استان امکانپذیر است و این مساله باید مورد بررسی مسوولان قرار گیرد.
کد خبر: ۱۴۹۹۵۵۰

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، مهرداد عرب اول روز دوشنبه در جلسه بررسی و تنظیم تامین گوشت و برنج مورد نیاز کشور از مبادی مرزی در سیستان و بلوچستان، افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی و برخورداری از مرز‌های خشکی و آبی، این استان از ظرفیت بالایی برای واردات کالا‌های اساسی همچون برنج و گوشت برخوردار است.

وی بیان کرد: برگزاری چنین نشست‌هایی فرصتی برای هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی، تجار و واردکنندگان برای تسریع در واردات و توزیع این کالا‌ها در سراسر کشور است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان هدف از برگزاری این نشست را تسهیل تأمین کالا‌های اساسی برای بازار داخلی عنوان کرد و ادامه داد: مسوولان مربوطه باید به بررسی فرآیند‌های واردات و نحوه بهره‌برداری از زیرساخت‌های موجود در استان بپردازند.

وی تاکید کرد: تسهیل فرآیند واردات، کاهش هزینه‌های حمل و نقل و تأمین به موقع نیاز‌های بازار داخلی از جمله راهکار‌های موجود برای بهره‌مندی از ظرفیت مبادلات مرزی در سیستان و بلوچستان به شمار می‌رود.

عرب اول، همچنین بر لزوم همکاری و هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های مختلف در راستای بهره‌برداری بهینه از این ظرفیت‌های وارداتی سیستان و بلوچستان تاکید کرد.

سیستان و بلوچستان ظرفیت بالایی در واردات دام و قرنطینه و کشتار آن‌ها در کشتارگاه‌های موجود دارد که باید با بکارگیری از قابلیت‌های این نقطه از ایران اسلامی شاهد تحول در عرصه رونق منطقه و تامین نیاز کشور باشیم.

سیستان و بلوچستان، استان برخوردار در زمینه دام و طیور در کشور است و وجود تعداد قابل توجه واحد‌های صنعتی دامپروری و کشتارگاه‌ها، این منطقه را در زمینه تامین گوشت در کشور متمایز کرده است.

وجود بیش از ۷۰ واحد قرنطینه دام، توان پرواربندی دام سنگین صنعتی به ظرفیت بیش از ۷۳ هزار راس و سنتی بیش از ۴۸ هزار راس از قابلیت‌های مهم و خاص سیستان و بلوچستان است.

سیستان و بلوچستان دارای ۹ بازارچه مرزی با کشور پاکستان شامل ۶ بازارچه رسمی (میرجاوه، کوهک، جالق، پیشین، ریمدان و پسابندر) و سه بازارچه غیر رسمی (میرجاوه، جالق، و میل ۱۶۰) است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها