طی یک سال گذشته انجام شد؛

رسیدگی به تخلفات یک‌هزار و ۲۱۷ نانوایی در استان همدان

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان با اشاره به نظارت‌های مستمر بر نانوایی‌ها گفت: سال گذشته به تخلفات یک هزار و ۲۱۷ نانوایی رسیدگی شده است و همچنین در طرح‌های نظارتی ویژه مانند نوروز و ماه رمضان، تعداد زیادی پرونده تشکیل شده که همگی مختومه گردیده‌اند.
کد خبر: ۱۴۹۸۵۰۹

به گزارش جام جم آنلاین همدان، مرضیه یونسی، در جمع خبرنگاران با اشاره به گزارش عملکرد سال گذشته اداره کل تعزیرات همدان، اظهار داشت: در این مدت ۱۳ هزار و ۱۴ پرونده به تعزیرات حکومتی استان وارد شد و ۱۳ هزار و ۷۰۰ پرونده مختومه گردید که تعدادی از این پرونده ها از سال ۱۴۰۲ بود و این موضوع نشان‌دهنده عملکرد ۹۹.۳ درصدی است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان با بیان اینکه از مجموع پرونده‌ها، ۱۱ هزار و ۶۶۳ مورد مربوط به بخش کالا و خدمات، یک هزار و ۳۶۳ فقره در بخش ارز و کالا، و ۵۸۲ پرونده در بخش بهداشت و درمان بوده است، افزود: به سرعت به پرونده‌ها رسیدگی شده است به طوری که میانگین زمان رسیدگی پرونده ها ۱۴ روز بوده است.

وی با اشاره به نظارت‌های مستمر بر نانوایی‌ها بیان کرد: سال گذشته به تخلفات یک هزار و ۲۱۷ نانوایی رسیدگی شده است و همچنین در طرح‌های نظارتی ویژه مانند نوروز و ماه رمضان، تعداد زیادی پرونده تشکیل شده که همگی مختومه گردیده‌اند.

یونسی با بیان اینکه بیشترین تخلفات ثبت‌شده شامل عدم درج قیمت، گران‌فروشی، کم‌فروشی و تقلب بوده است؛ عنوان کرد: همچنین ۱۲ مورد پلمب انجام شد که بیشتر آنها در اسفند ماه صورت گرفته است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان با اشاره به همکاری با دیگر نهادها برای بازرسی‌های میدانی گفت: در ایام نوروز، قرارگاه نظارتی تشکیل شد که طی آن بیش از دو هزار واحد بازرسی شدند؛ همچنین استقرار پنج کانکس‌ برای آگاهی بخشی به مردم درباره قاچاق کالا برپا شد و پویش هر شهروند یک ناظر را در برنامه ها داشتیم.

وی اظهار داشت: در بحث آمار گشت های مشترک ۸۵۳ تعداد اکیپ بوده که روانه بازار شدند و ۶۳۷۲ بازرسی انجام شده است، علیرغم اینکه وظیفه تعزیرات رسیدگی به پرونده ها است.

یونسی با بیان اینکه بیشترین پرونده ها در صنف خواروبار فروشی، پوشاک و نانوایی ها بوده است، افزود: نصب پرونده تخلفاتی برای ۸۱ واحد انجام شد و همچنین جبران خسارت شاکی ۳۲۷ مورد را داشتیم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان با اشاره به تحقق شعار سال گذشته، بیان کرد: در این راستا ۲۷ جلسه تشکیل دادیم که نتایج آن در موضوع استمهال در پرداخت جزای نقدی و اقساط بلند مدت بوده است.

وی با اشاره به اهم اقدامات در طرح نظارتی از ۵ اسفند تا ۱۴ فروردین، گفت: اقدامات مهم در تنظیم بازار و کمک به مردم انجام شد؛
پنجم اسفند تشکیل قرارگاه را داشتیم و همچنین روزانه ۲ اکیپ مشترک و یک اکیپ برای شهرستان ها تشکیل شد.

یونسی با بیان اینکه جلسات تبیینی با اصناف از جمله با آجیل فروشی، قنادی، پوشاک و … در جهت سیاست های تنظیم بازار داشتیم، عنوان کرد: همچنین نظارت میدانی را شخصا در دیدار چهره به چهره با مردم در تاریخ ۶ اسفند انجام دادیم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان با تاکید بر اینکه رویکرد حمایتی در بخش گردشگران داشتیم، ادامه داد: سامانه ۱۳۵ را به مردم اعلام کردیم که در صورت مشاهده تخلف با تعزیرات در میان بگذارند.

وی در پایان با اشاره به اینکه طی سه سال اخیر کارهای فرهنگی آموزشی خوبی انجام شده است، خاطرنشان کرد: میزبانی از دو شهید، برگزاری زیارت عاشورا و برگزاری مناسبت های ملی و مذهبی و … از جمله اقدامات بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها