به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حجتالاسلام حیدری اظهار داشت: زیورآلات سنتی یکی از هنر هایی است که از گذشته های دور مورد نظر و استقبال یزدی ها بوده و هنرمندان زیادی در این رشته فعایت میکردند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به اینکه این موضوع در بین مردم ایران و جهان معروف است تاجایی که مردم برای خرید طلا به یزد میآیند و باتوجه به ویژگی طلای یزد که آن را از طلای بقیه استان ها متمایز کرده خرید انجام میدهند، ادامه داد: طلای یزد در سال ۱۳۹۹ بهعنوان شهر ملی زیورآلات سنتی در فهرست آثار ملی به ثبت رسید و باتوجه به پتانسیل موجود این هنر صنعت پرونده آن جهت بررسی به شورای جهانی صنایع دستی ارسال شد و در حال حاضر ارزیابان این شورا قصد دارند که جهت ارزیابی و بررسی پرونده زیورآلات سنتی یزد به شهر یزد سفر کنند.
حجتالاسلام حیدری تصریح کرد: در این راستا اقدامات بجا و مناسبی در شهر یزد از سوی مسئولین و مردم صورت گرفته که یکی از آنها اقدام برای نامگذاری معابر به نام رشته ها و تکنیک های مختلف در زمینه زیورآلات سنتی می باشد.
لازم به ذکر است: قاب قرآن، هل و گل، یاقوت مروارید، نیم ماه، هل و چینابی، سبدمروارید، شکوفه مروارید، گلماهی، برگوگل، سهگل، هفتگل، گلانار، ترمه مروارید و مرواریدخورشیدی نام زیورآلاتی است که بر روی کوچههای خیابان طلوع واقع در بلوار کوثر نامگذاری گردیدهاند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد