آیدا؛ قربانی نیش عقرب و تزریق دیر پادزهر

عقرب جان نوزادی دیگر را در روستای سگار شهرستان سرباز استان سیستان و بلوچستان گرفت. این نوزاد دختر درحالی جان داد که به گفته پدرش، برخی پزشکان در تشخیص مشکل نوزاد اشتباه کردند و پادزهر عقرب‌گزیدگی را دیر به او تزریق کرده بودند.
عقرب جان نوزادی دیگر را در روستای سگار شهرستان سرباز استان سیستان و بلوچستان گرفت. این نوزاد دختر درحالی جان داد که به گفته پدرش، برخی پزشکان در تشخیص مشکل نوزاد اشتباه کردند و پادزهر عقرب‌گزیدگی را دیر به او تزریق کرده بودند.
کد خبر: ۱۴۹۲۷۱۱
نویسنده لیلا حسین زاده - گروه حوادث
 
حدود یک هفته از مرگ آیدای کوچک ۵۰ روزه در اثرعقرب‌گزیدگی می‌گذرد. او تنها دختر خانواده بود و پدر و مادرش مدت‌های طولانی پس از به دنیا آوردن چهار پسر، در انتظار تولد او بودند، اما نیش یک عقرب سیاه جان او را گرفت. 
عابد بلوچ‌بخشی، پدر آیدا در مورد حادثه به جام‌جم گفت: «‌حوالی ساعت دو نیمه شب مادرش تصمیم گرفت لباس‌های آیدا را تعویض کند که متوجه قرمزی بخشی از پوست دخترم شد. روز بعد وضعیت قرمزی پوست بدتر شد‌. او را به درمانگاه بردیم. پزشک در درمانگاه نبود و برای همین به شهرستان راسک رفتیم. در مرکز درمانی راسک از دخترم آزمایش گرفتند و به او سرم وصل کردند. بعد گفتند هیچ مشکلی ندارد، اگر خون بالا آورد یا هر اتفاق دیگری رخ داد، او را دوباره به اینجا بیاورید. گفتم من روستایم دور است و خودرو ندارم که ۶۰، ۷۰ کیلومتر برانم و به اینجا بیایم. اگر مشکلی دارد و نیاز به بستری است، بستری کنید. پرسیدم مشکلش چیست که گفتند مشکلی ندارد. دخترم را به خانه آوردیم که هم بدحال و هم قرمزی بدنش بیشتر شد. با خانه بهداشت روستایمان در سگار تماس گرفتم و گفتم وضعیت کودکم اینطور است. چه کنیم که گفتند او را به مرکز درمانی رئیس‌آباد ببرید. به رئیس‌آباد که رفتیم پزشک پس از معاینه گفت او اصلا وضعیت خوبی ندارد و به چابهار یا به بیمارستان بزرگتر بروید. به سمت چابهار حرکت کردیم و پس از رسیدن به بیمارستان پزشک او را معاینه کرد و گفت به سرعت او را به بیمارستان امام علی(ع) ببرید. در بیمارستان هم پزشکان با معاینه گفتند شرایط خوبی ندارد ونباید به اوسرم تزریق می‌شد. زهر در تمام بدن کودکم پخش شده بود که باعث شد تشنج و استفراغ کند. به او آمپولی تزریق کردند که اوضاعش بدتر و به بخش آی‌سی‌یو منتقل شد، اما عمر کودکم به دنیا نبود و پس از گذشت یک ساعت از دنیا رفت. در راسک مشکل دخترم را تشخیص ندادند و باعث شد دختر کوچک‌مان را که آرزوی به دنیا آمدنش را داشتیم از دست بدهیم.»
احمد آنکار، رئیس شورای اسلامی روستای سگار و عضو شورای بخش کیشکور شهرستان سرباز با اشاره به این‌که عقرب‌گزیدگی در این مناطق به وفور رخ می‌دهد به ما گفت:« اغلب خانه‌های این مناطق از جمله روستای ما از خشت و گل است و عقرب در آنها زیاد مشاهده می‌شود. هر دو نوع عقرب سیاه و زرد در منطقه وجود دارد، اما عقرب سیاه با نیش خود باعث مرگ می‌شود که دختر آقای بلوچ را هم همین عقرب سیاه نیش زد. در روستای ما خانه بهداشت احداث شده که فقط بهورز دارد و یکسری اقدامات اولیه مانند فشار سنجی را انجام می‌‌‌‌‌دهد اما پادزهر عقرب‌گزیدگی ندارد. اگر کسی را عقرب بزند باید به رئیس‌آباد مراجعه‌کند که حدود هشت کیلومتر با روستای ما فاصله دارد.»
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها