نقشی دوگانه در مقابل صدور مجوز کشتار در غزه

ادامه مذاکرات آتش بس میان رژیم‌صهیونیستی و حماس درحالی در سرخط خبرگزاری‌ها قرار گرفته است که صهیونیست‌ها مجوز صدور کشتار فلسطینی‌ها در غزه را صادر کردند.
ادامه مذاکرات آتش بس میان رژیم‌صهیونیستی و حماس درحالی در سرخط خبرگزاری‌ها قرار گرفته است که صهیونیست‌ها مجوز صدور کشتار فلسطینی‌ها در غزه را صادر کردند.
کد خبر: ۱۴۸۹۷۱۳
 
آمار‌ها نشان می‌دهد که از آغاز حملات ۷اکتبر در۲۰۲۳، تا کنون بیش از نزدیک به۵۰هزار فلسطینی درغزه شهید شده‌اند. بسیاری ازسازمان‌های بین‌المللی این اقدام صهیونیست‌ها رانقض آشکارحقوق بشروجنایت جنگی دانسته وخواستارتوقف جنایات صهیونیست‌ها در سرزمین‌های فلسطینی شدند.  اما به‌تازگی وزارت امنیت داخلی رژیم‌صهیونیستی از افزایش سهمیه گلوله برای دارندگان مجوز حمل اسلحه در اراضی اشغالی خبر داد که چراغ سبزی به جنایات بیشتر علیه فلسطینیان است.  آن‌طور که شبکه ۷ رژیم‌صهیونیستی گزارش کرده، این تصمیم که برای اولین‌بار در ابتدای جنگ غزه گرفته شد و براساس آن کسانی که به تازگی مجوز حمل اسلحه گرفته بودند می‌توانستند سهمیه خود را از ۵۰ به ۱۰۰ گلوله افزایش دهند، اکنون برای دارندگان مجوز قدیمی نیز اعمال خواهد شد.  براساس گزارش این شبکه، وزارت امنیت داخلی رژیم‌صهیونیستی اعلام کرد هدف از این تصمیم «ایجاد برابری بین دارندگان قدیم و جدید اسلحه و افزایش توانایی آنها برای دفاع از خود است.»
   
افزایش کشتار فلسطینی‌ها 
شهرک‌نشین‌های اسرائیلی مسلح طی دهه‌ها، جنایات بی‌شماری علیه فلسطینی‌ها در سراسر اراضی اشغالی مرتکب شده‌اند. این افراد که اغلب تحت حمایت نظامی و سیاسی رژیم‌صهیونیستی قرار دارند، با حملات مسلحانه، تخریب خانه‌ها، آتش‌سوزی مزارع و حتی کشتار مستقیم فلسطینیان، شرایطی غیرانسانی را برای ساکنان فلسطین ایجاد کرده‌اند. رژیم‌صهیونیستی به‌جای مجازات این افراد، با حمایت از اقدامات آنهاوفراهم‌کردن مصونیت قضایی،عملا به این جنایات مشروعیت می‌بخشد.پس ازعملیات فلسطینی طوفان‌الاقصی، حملات شهرک‌نشینان و نیروهای رژیم‌صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع فلسطین به‌طرز چشمگیری افزایش یافت. آنها با استفاده از تسلیحات سنگین و بهانه‌های امنیتی، مناطق مسکونی فلسطینیان را هدف قرار داده و با ایجاد جو وحشت، حقوق اساسی آنها را نقض می‌کنند. این جنایات شامل کشتار غیرنظامیان، محاصره مناطق و تخریب زیرساخت‌هاست که بخشی از سیاست کلی رژیم برای پاک‌سازی نژادی و توسعه‌طلبی است. 
   
شهادت ۷۰ کودک فلسطینی در ۵ روز
شهادت ۷۰ کودک فلسطینی در نوار غزه در ۵ روز نمونه‌ای از این دست اقدامات رژیم‌صهیونیستی است.سازمان دفاع مدنی نوار غزه با اعلام این‌که ۷۰ کودک فلسطینی در تجاوز پنج‌روز گذشته رژیم‌صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه به شهادت رسیده‌اند، خاطر‌نشان ساخت‌: در تجاوز رژیم‌صهیونیستی به شمال نوار غزه طی ۱۰۰ روز گذشته، دست‌کم ۵۰۰۰ فلسطینی به شهادت رسیده یا مفقود شده‌اند.همچنین یک منبع پزشکی فلسطینی ضمن اعلام این آمار افزود که بیش از ۹۵۰۰ فلسطینی هم در تجاوز نظامی رژیم اشغالگر به مناطق شمالی نوار غزه طی ۱۰۰ روز گذشته مجروح شدند.   
   
مهمات منفجر‌نشده اشغالگران 
مهمات منفجر‌نشده اشغالگران نیز مشکلی دیگر برای غیر‌نظامیان درغزه است. کانال ۱۲ تلویزیون رژیم‌صهیونیستی گزارش داد که هزاران مهمات منفجر نشده که توسط ارتش اسرائیل ازهفت اکتبر۲۰۲۳به نوارغزه شلیک شده‌اند،همچنان دراین منطقه پراکنده‌اند. منبع مذکور افزود ارتش رژیم‌صهیونیستی ده‌ها هزار نوع مهمات به نوار غزه شلیک کرده و تنها نیروی هوایی از آغاز جنگ تاکنون حدود ۳۰ هزار بمب روی این منطقه انداخته است.این کانال همچنین اشاره کرد که برخی از محموله‌های تسلیحاتی که ایالات متحده ارسال کرده، دارای نقص و مشکلاتی بوده‌اند. در آوریل ۲۰۲۴، دایره اقدامات مربوط به مین سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای اعلام کرد که حدود ۷۵۰۰ تن مهمات منفجر نشده در سراسر غزه پراکنده است و پاک‌سازی این منطقه ممکن است تا ۱۴ سال طول بکشد.همچنین، شورای پناهندگان دانمارکی (یک سازمان غیردولتی) درنوامبر گذشته هشدار داد که بقایای مهمات جنگی که بلافاصله منفجر نمی‌شوند یا در طول نبرد رها می‌شوند، تهدیدی طولانی‌مدت برای غیرنظامیان است و اغلب باعث آسیب‌ها و مرگ‌ومیرهای طولانی‌مدت پس از پایان درگیری‌ها می‌شود. 
   
سکوت مجامع بین‌المللی 
علیرغم همه این اقدامات ضد انسانی، جامعه بین‌المللی از جمله سازمان ملل و شورای امنیت، هیچ اقدام بازدارنده‌ای انجام نداده‌اند.  مسلمان‌کشی در غزه درحالی ادامه دارد که این سازمان‌ها در ایفای مسئولیتی که بر‌عهده دارند، سکوت کرده و غالبا رویکردی دوگانه در پیش گرفته‌اند.درحقیقت وضعیت نوار غزه یکی از شدیدترین بحران‌های بشردوستانه در جهان است که با ویرانی گسترده، قحطی و تلفات جانی ویران‌گر همراه بوده و در عین حال سکوت مجامع بین‌المللی را به همراه داشته است. 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها