به گزارش
جام جم آنلاین، در آیین افتتاحیه این نمایشگاه احسان قاضی زاده هاشمی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و اسدی معاون توانیر نیز حضور داشتند.
سرپرست نمایشگاه بینالمللی مشهد در حاشیه افتتاحیه این نمایشگاه به خبرنگاران گفت: نمایشگاه صنعت برق در محیطی به مساحت هزار و ۶۰۰ متر مربع و با حضور ۷۰ شرکت از استانهای خراسان رضوی، تهران مازندران فارس اصفهان و یزد دایر و تا مورخ هفتم دی ماه جاری پذیرای حضور علاقهمندان خواهد بود.
فرزین سلطانی با اشاره به فرصتهای صادراتی تولیدات برق و الکترونیک استان گفت: خراسان رضوی با سابقه طولانی در امر تولید تجهیزات برق و الکترونیک میتواند با نگاه صادرات محور به کشورهای آسیای میانه و همچنین بازار کشورهای مسلمان که در مجاورت معنوی استان پهناور خراسان رضوی هستند به قطب تولیدات کم مصرف و با بهره وری تبدیل شود.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه بر آن هستیم تا با آسیب شناسی و بهره مندی از نقطه نظرات کارشناسان زمینه برگزاری تخصصی این نمایشگاه را به صورت پاویون تخصصی در کشورهای عمان عراق و عربستان عملیاتی کنیم و به همین جهت دست تک تک فعالان ارزشمند تولیدات ملی در زمینه برق و الکترونیک را میفشاریم.
وی در پایان با اشاره به برنامههای جانبی این نمایشگاه عنوان کرد: قرار است به صورت همزمان با این نمایشگاه جشنواره و فن بازار تخصصی در صنعت آب، برق و گردهمایی فعالان صنعت برق کشور با محوریت بررسی چالشهای صنعت برق در قالب دورههای آموزشی مربوطه در نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شود.
امضای تفاهم نامه
در حاشیه برگزاری این نمایشگاه قرارداد دیجیتال سازی پستهای فشار قوی برق با ساخت واحدهای ادغام فی مابین شرکت برق منطقهای خراسان و شرکت دانش بنیان پیمان خطوط شرق امضا شد.
این تکنولوژی که آخرین فناوری دیجیتال سازی روز دنیا است در حال حاضر در انحصار تعداد محدودی از برندهای بزرگ و بین المللی است و با اجرای آن، ایران به جمع کشورهای دارای این تکنولوژی خواهد پیوست.
با اجرای این قرارداد پستهای فشارقوی برق دیجیتال سازی و در بخش مصرف کابل و امنیت زیرساختهای انرژی گامهای قایل توجهی برداشته خواهد شد.