به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا، شریف ملاشاهی جوان افزود: از ابتدای شروع کاشت گندم در استان تاکنون ۶۲۰ تن از این بذور بوجاری و در اختیار کشاورزان گندمکار سیستان و بلوچستان جهت کشت قرار گرفته است.
وی ادامه داد: با عنایت به ایجاد ظرفیت مناسب برای دپو، ذخیره بذور و همچنین وجود دو دستگاه سامانه بوجاری برای سال زراعی آتی بر اساس برنامه مصوبه کمیته بذر کشور و استان کل بذر مورد نیاز از طریق برنامه ریزی و انتخاب کشاورزان پیمانکار تولید بذر در داخل استان تامین خواهد شد.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی وظیفه تهیه و تدارک، توزیع، حمل و نقل و فروش انواع نهادههای مورد نیاز کشاورزی به پیژه کود شیمیایی را بر عهده دارد.
سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهرهگیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، مرکبات و ... دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمینهای برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.
هم اینک در بیش از ۲۰۰ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی سیستان و بلوچستان محصولات زراعی و در ۸۰ هزار هکتار از باغهای استان انواع میوههای گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت