ایجاد ۳۰۰ شغل مستقیم با اجرای طرح پلی‌اتیلن
کارخانه تولید پلی‌اتیلن سنگین گچساران؛

ایجاد ۳۰۰ شغل مستقیم با اجرای طرح پلی‌اتیلن

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی قم؛

ضرورت صادرات محصولات کشاورزی قم مطابق با سلیقه بازار جهانی

مهدی فراهانی،مدیرکل امور اقتصادی و دارایی قم گفت، باید از صادرات فله‌ای محصولات کشاورزی قم به سمت فرآوری محصولات خام و بسته بندی‌های موردِ پسند بازار‌های جهانی حرکت کنیم.
مهدی فراهانی،مدیرکل امور اقتصادی و دارایی قم گفت، باید از صادرات فله‌ای محصولات کشاورزی قم به سمت فرآوری محصولات خام و بسته بندی‌های موردِ پسند بازار‌های جهانی حرکت کنیم.
کد خبر: ۱۴۸۴۴۹۸

به گزارش جام‌جم‌آنلاین ازتسنیم،مهدی فراهانی میوه بیان کرد: به منظور ارتقای سطح کمی و کیفی محصولات کشاورزی استان، ۳۵ میلیارد تومان از تسهیلات تبصره ۱۸ در قم برای حمایت از صنایع تبدیلی این بخش اختصاص یافت.

وی افزود: صنایع تبدیلی وابسته به کشاورزی، شرط لازم و محرک توسعه این بخش است که در همین رابطه ۶ مورد از صنایع تبدیلی در استان قم، مشمول حمایت تسهیلاتی از محل بند الف تبصره ۱۸ شدند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی قم با تاکید بر اینکه باید از صادرات فله‌ای محصولات کشاورزی به سمت فرآوری محصولات خام و بسته بندی‌های مقبول بازار‌های جهانی حرکت کنیم، اضافه کرد: ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از تسهیلات مورد نظر در بخش سرمایه ثابت و ۲۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از تسهیلات، در بخش سرمایه در گردش به متقاضیان پرداخت شد.

وی توضیح داد: تسهیلات سرمایه ثابت، دوره تنفس حداکثر ۲ ساله و بازپرداخت حداکثر پنج ساله دارد و به حمایت از تجهیز صنایع با ماشین آلات مرتبط است و تسهیلات سرمایه در گردش، دوره تنفس ندارد و دوره باز پرداخت آن یکساله است که بیشتر برای حمایت از کسب و کار‌ها پرداخت می‌شود.

فراهانی گفت: فرآوری و بسته بندی خشکبار، لبنیات، پنبه، انواع نان‌های صنعتی و سایر مواد غذایی از جمله صنایع تبدیلی مورد حمایت تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ در استان قم بوده‌است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی قم افزود: کاهش خام فروشی در محصولات کشاورزی، مطابق بودن تولیدات کشاورزی و دامی با استاندارد‌های جهانی، ترسیم افق‌های صادراتی و حصول ارزش‌افزوده بیشتر، هدف قانونگذار از تخصیص سهمی از تسهیلات تبصره ۱۸ به صنایع تبدیلی است.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در بخش صنایع تبدیلی، بیش از گذشته مورد نیاز است، ادامه داد: گسترش صنایع تبدیلی با محوریت تلفیق صنعت و کشاورزی، فرصت استفاده از ظرفیت مناطق روستایی را به نحو مطلوبی فراهم می‌سازد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی قم با اشاره به مزایای اصلی و جانبی پیامد‌های استقرار صنایع تبدیلی در مناطق روستایی استان، گفت: توسعه صنایع تبدیلی در محل تولید محصولات کشاورزی و دامی یعنی استفاده بهینه از نیروی انسانی محلی، کاهش هزینه‌های حمل و نقل، اشتغال‌زایی در فصول غیرِ کشاورزی و کاهش بیکاری‌های فصلی، تأمین و عرضه مواد غذایی در خارج از فصل تولید و توسعه درون‌زای مناطق روستایی که کاهش مهاجرت روستائیان را در پی دارد.

وی بیان کرد: برای حمایت همه جانبه از صنایع تبدیلی، ضمن حمایت از اصل کشاورزی و بهره‌برداران این بخش، مشوق‌های دیگری لازم است تا به یاری انگیزه سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی، کارآفرینان، پژوهشگران دانش بنیان و کشاورزان بیاید و شاهد استفاده بیشتر از تجهیزات نوین و مدرن در صنایع تبدیلی و افزایش عرضه تولیدات کشاورزی با کیفیت در بازار‌های داخلی و خارجی باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها