اشغالگری در مجامع بین‌المللی و افکار عمومی؛

وضعیت صهیونیست‌ها در فضای بین‌المللی

تجربه محکومیت نتانیاهو در یک نهاد بین‌المللی و استقبال کشور‌ها از اجرای این حکم، راه را برای مجازات بیشتر این رژیم در نهاد‌های بین‌المللی دیگر باز کرده است.
تجربه محکومیت نتانیاهو در یک نهاد بین‌المللی و استقبال کشور‌ها از اجرای این حکم، راه را برای مجازات بیشتر این رژیم در نهاد‌های بین‌المللی دیگر باز کرده است.
کد خبر: ۱۴۸۳۴۹۱

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از فارس از زمان تأسیس رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۴۸ با توجه به آنکه اساس آن بر اشغالگری بود، تلاش‌های فراوانی از سوی انگلستان و آمریکا برای مشروعیت بخشی به آن در مجامع بین‌المللی و افکار عمومی جهان صورت گرفت.

اقدامات لازم برای مشروعیت بخشی به اسرائیل حتی پیش از تأسیس رسمی آن نیز انجام می‌شد.

مهم‌ترین اقدام، صدور قطعنامه ۱۸۱ سازمان ملل در سال ۱۹۴۷ بود. بر اساس این قطعنامه، ۵۵ درصد  کشور فلسطین در اختیار صهیونیست‌های اشغالگر قرار می‌گرفت و تنها ۴۵ درصد  کشور، متعلق به مردم اصیل فلسطینی بود.

اما صهیونیست‌ها به اشغالگری ادامه داده و تمام فلسطین به‌جز غزه و بخش‌هایی از کرانه باختری را اشغال کردند. بااین‌حال، حمایت‌های کشور‌های غربی از این اشغالگری در مجامع بین‌المللی و افکار عمومی ادامه یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها