قالیباف: ۴۰سال توانمندی درصنعت موشکی نماد «ما می‌توانیم» است

رئیس مجلس گفت: از سال ۱۳۶۳ که بحث موشکی در ایران شروع شد، تا امروز ۴۰ سال می گذرد و این ۴۰ سال، نماد تحقق شعار «ما می توانیم» است.
رئیس مجلس گفت: از سال ۱۳۶۳ که بحث موشکی در ایران شروع شد، تا امروز ۴۰ سال می گذرد و این ۴۰ سال، نماد تحقق شعار «ما می توانیم» است.
کد خبر: ۱۴۸۱۴۵۰

به گزارش جام‌جم‌آنلاین به نق از تسنیم، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز در آیین بزرگداشت سیزدهمین سالگرد شهادت سردار حاج حسن طهرانی‌مقدم پدر موشکی ایران که در حسینیه فاطمة‌الزهرا (س) برگزار شد، طی سخنانی عنوان کرد: در این مراسم در صحبت با سردار حاجی‌زاده صحبت می‌کردیم که از سال ۱۳۶۳ که بحث موشکی ایران شروع شد، تا امروز ۴۰ سال است از تولد این قدرت که ثمره‌ی تلاش، مجاهدت و فرآیند و خروجیِ کار به‌تمام معنا عاشقانه، انقلابی، مدبرانه، خلاقانه و مجاهدانه است، می‌گذرد.

وی افزود: امام فرمودند ما می‌توانیم و توانایی ما در هوافضا یک نماد روشنی از این فرمایش است.

رئیس مجلس گفت: شهید طهرانی‌مقدم این‌گونه می‌گفت که «باید بتوانیم» یک جاده یک‌طرفه است و «نداریم» در آن جایی ندارد. شهید خرازی هم می‌فرمود «نداریم، نمی‌توان و نمی‌شود» حرف ما نیست و راحت‌طلب‌ها این حرف‌ها را می‌زنند.

قالیباف عنوان کرد: چهلمین سالگرد صنعت موشکی کشورمان نمادی از ما می‌توانیم است. این یک توفیق بزرگ برای بنده و امثال من و همه مسئولان و مردم و هم‌چنین یک مسئولیت بزرگ است.

وی در ادامه گفت: ما شهید طهرانی‌مقدم‌ها را به‌عنوان منتظران واقعی امام زمان (عج) می‌شناسیم و امثال این عزیزان، مصداق عینی صالح مصلح هستند؛ اینان خودشان را ساختند و در راه ساختن، سوختند. شهید طهرانی‌مقدم از چهره‌های بی‌نظیری است که چند ساحتی بود. یکی از ویژگی‌های این شهید بزرگوار این بود که کار‌های برزمین‌مانده را برمی‌داشت و کاری که شروع می‌کرد را به انتها می‌رساند و هرگز در او خستگی و دلسردی وجود نداشت.

رئیس مجلس با اشاره به دوران دفاع مقدس اظهار داشت: در آن دوران حداکثر آتش موثر ما زیر ۱۵ کیلومتر بود و رژیم بعثی در ابتدای تجاوز، وقتی از ۱۵ کیلومتر که از خط فاصله می‌گرفت دیگر زندگی عادی‌شان را داشتند؛ سال ۶۳ آغاز جایی بود که سر گلوله توپ کم بود؛ آن روز گلوله توپ و خمپاره‌های ما را تراش‌کار‌ها و مردمی که در خیابان‌ها و بخش‌های فنی کار می‌کردند، می‌تراشیدند و اینگونه کار مردمی آغاز شد و این فرآیند سختی‌ها و خون‌دل خوردن‌های بسیار داشت، اما هیچ‌گاه حاج حسن طهرانی‌مقدم خسته نشد.

قالیباف اضافه کرد: روزی به‌یاد دارم که این شهید عزیز می‌گفت قلب دشمن اسلام را که رژیم صهیونیستی است، می‌زنیم. اگر این مجاهدت‌ها، خون‌دل خوردن‌ها و تلاش‌ها نبود، آیا امروز دست نظام اسلامی پر بود؟ اول لطف خدا و بعد بندگانی که اهل علم و عمل بوده و خلاق، مدیر و فرمانده بودند این‌گونه صادقانه تلاش کردند.

وی با بیان اینکه اخلاق شهید طهرانی‌مقدم دوست‌داشتنی بود و فردی معنوی بود، اظهار داشت: این شهید مرد میان‌بر زدن بود و اگر ما امروز از سوخت جامد صحبت می‌کنیم باید بدانیم شهید طهرانی‌مقدم در این مسیر به شهادت رسید. دشمن از شهید طهرانی‌مقدم خوف داشت و ما امروز علت این را می‌فهمیم؛ حضرت امام (ره) فرموده‌اند بنای دشمن بر این است که افرادی که لیاقت بیشتری دارند، بیشتر مورد حمله دشمن قرار دهد لذا آن‌ها افرادی را مورد حمله قرار می‌دهند که از آن‌ها خوف دارد که مبادا یک وقتی به آن‌ها صدمه بزند.

رئیس مجلس ادامه داد: شهید طهرانی‌مقدم فردی لایق و خلاق و خار چشم دشمنان اسلام بود، چون هم عاقل، شجاع، کارآمد و هم مجاهد بود.

قالیباف اظهار داشت: اگر تفکراتی مانند شهیدان طهرانی‌مقدم، ستاری، خرازی، صیاد شیرازی، کاظمی و سلیمانی‌ها را در سایر عرصه‌ها داشتیم، امروز در بسیاری از امورات دیگر کشور شرمنده مردم نبودیم. اگر امروز در اقتصاد شرمنده مردم هستیم، به این خاطر است که در ۴۰ سال گذشته با فرهنگ شهید طهرانی‌مقدم در اقتصاد و فرهنگ تلاش نکرده و از سنت‌های الهی فاصله گرفتیم.

وی گفت: در انقلاب اسلامی توانمندی موشکی یک الگوست؛ چرا که از منهای صفر شروع شد و حتی دوستان‌مان نیز به ما کمک نکردند؛ در این تکنولوژی اگر دوستانی به ما کمک کردند، به ما در فناوری و تکنولوژی کمک نکردند بلکه حداکثر به ما موشک دادند تا در دفاع مقدس استفاده کنیم. فناوری موشکی که امروز داریم، حاصل زحمات و تراوشات فکری شهید طهرانی‌مقدم‌هاست.

رئیس مجلس یادآور شد: خودروسازی هم در کشور ما یک صنعت است که نه تولیدکننده، نه مصرف‌کننده و نه دولت راضی نیستند؛ به‌جز دلالان و فرصت‌طلبان؛ این دو صنعت، نمادی از کار ماست؛ پس اگر اشکالی وجود دارد باید بازگردیم و مقایسه کنیم ببینیم اشکال کار کجاست. اگر اشکالی وجود دارد در رفتار و تصمیمات است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها