به گزارش جام جم آنلاین البرز،مجتبی عبداللهی در مراسم افتتاح متمرکز ۱۸ پروژه آموزش و پرورش استان که روز سه شنبه ۸ آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمدحسین فهمیده و روز بسیج دانش آموزی، افزود: روزی که نهضت مدرسه سازی با هدف ساخت ۲۰۰ مدرسه در استان راه اندازی شد، همه متعجب بودند و باور نداشتند که این هدف محقق شود.
وی ادامه داد: با وفاق و همدلی و تلاشهای شبانه روزی و ایجاد هم افزایی ویژه بین دولت و خیرین نیک اندیش اکنون به این هدف مهم رسیده ایم.
عبداللهی گفت: نگاه دولت محترم و خیرین نیک اندیش به ضعف جدی استان در سرانههای آموزشی و پرورشی نسبت به جمعیت رو به رشد استان، معطوف شد.
وی افزود: قدردان این وحدت و انسجام در مجموعه استان هستیم که با درک درستی از شرایط البرز، همراهی ویژهای شکل گرفت.
استاندار البرز از معلمان ایثارگر که با ارادتی که به سیره ائمه دارند، فعالیت میکنند، قدردانی کرد و جایگاه معلمان را در جامعه بسیار والا دانست و گفت: باید این جایگاه را ارج نهیم و با تمام توان برای افزایش رفاه و معیشت و رفع دغدغههای آنها بسترهای لازم را برای تمرکز بر روی آموزش و پرورش دانش آموزان فراهم کنیم چراکه آینده کشور در دستان پرمهر معلمان است.
عبداللهی از وزیر آموزش و پرورش درخواست کرد که در دولت وفاق ملی توجه بیشتری را به رفع نیازها، مطالبات و دغدغههای معلمان داشته باشند و این قشر فرهیخته را مورد حمایت ویژه تری قرار دهند.
وی همچنین کمبود مستخدمین مدارس و نیاز به این امکان مهم را مورد اشاره قرار داد و افزود: افزایش مناطق آموزش و پرورش در استان با هدف ارائه بهتر خدمات و همچنین برنامه ریزی دقیق برای موضوعات مختلف، ضرورت دارد.
استاندار البرز گفت: توسعه مدارس فنی و حرفهای بمنظور تربیت دانش آموزان ماهر برای دستیابی به اشتغال مناسب و پایدار بسیار موثر خواهد بود.
وی طرح کاد در اوایل انقلاب را اقدامی موثر برای استعدادیابی دانش آموزان و هموار شدن مسیر مهارت آموزی و اشتغال دانست و افزود: احیای این طرح در شرایط کنونی نیز منشا تحول و اثر خواهد بود و مسیر آینده شغلی دانش آموزان را روشن میکند.
عبداللهی گفت: با توجه به قول وزیر آموزش و پرورش برای ساخت ۲۲۰ مدرسه در استان ما نیز متعهد میشویم که ۲۲۰ مدرسه را با کمک خیرین و تامین اراضی مناسب از سوی شهرداریها و دستگاههای مربوطه در استان، احداث کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت