جام جم آنلاین؛کاروانسرای عصر صفوی ماهیدشت کرمانشاه علیرغم اینکه طی سالهای گذشته میتوانست به عنوان یکی از ظرفیتهای خوب گردشگری در استان نقش ایفا کند، اما به دلیل پارهای از مشکلات به حال خود رها شده بود.
حدود یک دهه پیش بود که برای کمک به بهبود شرایط این بنای تاریخی، آن را به کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ایران واگذار کردند و با وجود اینکه برای مقطع کوتاهی فعال شد، اما شیوع کرونا و برخی مشکلات دیگر باعث شد تا این بنای تاریخی عملاً روبه تعطیلی برود و در سالهای گذشته نیز درهای آن به روی همگان بسته بماند.
اوقافی بودن این بنا عاملی بود تا در سالهای گذشته میراث فرهنگی استان نتواند برای مرمت آن اقدامی انجام دهد، اما در سفر چندماه پیش رئیس صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی کشور به کرمانشاه، رایزنیهایی با اداره کل اوقاف و میراث فرهنگی استان صورت گرفت تا برای نجات این بنا، آن را از طریق صندوق احیاء واگذار کنند.
احمد طالبی مدیر روابط عمومی صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی کشور به خبرنگار ایسنا گفت: اخیرا بنای تاریخی کاروانسرای ماهیدشت کرمانشاه به شرکت توسعه گردشگری استان واگذار شده است.
وی افزود: این بنای تاریخی به همراه تعدادی دیگر از بناهای تاریخی کشور از طریق مزایده واگذار شده است.
مدیر روابط عمومی صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی کشور ادامه داد: طبق برآوردهای صورت گرفته شرکت توسعه گردشگری استان برای مرمت این بنا حدود یازده میلیارد تومان اعتبار صرف خواهد کرد.
به گفته این مسئول، مدت زمان در نظر گرفته شده برای مرمت و بهره برداری از این بنا حدود ۱۴ ماه است.
وی با بیان اینکه شرکت توسعه به مدت ۲۰ سال بهره بردار این بنا خواهد بود، گفت: قرار است این بنا پس از مرمت کاربری فرهنگی، اقامتی و پذیرایی داشته باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد
نادر قدیانی معتقد است به جای حمایت مستقیم از ناشر مخاطب یا نویسنده، باید از ترویج کتابخوانی در مدارس حمایت کرد
فؤاد ایزدی، کارشناس حوزه روابط بینالملل در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد