به گزارش جام جم آنلاین مازندران ، استاندار مازندران با بیان این که دریا و ساحل فرصت بسیار خوبی برای توسعه گردشگری دارند، افزود: گردشگری ساحلی به عنوان یکی از مهمترین مدلهای توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال محسوب میشود.
یوسف نوری، استاندار مازندران در نشست با شهرداران ساحلی؛ توسعه گردشگری ساحلی را پدیده ذاتاً بحث برانگیز و بسیار پیچیده عنوان کرد و اظهار داشت: دستیابی به گردشگری ساحلی مستلزم مکانیزمهای تاثیرگذار در اهداف اقتصادی و اجتماعی است و مدیریت شهری نقش مهمی در آگاهسازی گردشگران و جامعه میزبان دارد.
استاندار مازندران، خطاب به شهرداران بعنوان مدیران شهری یکی از اهداف مدیریت شهری را فراهم ساختن زیرساخت ها و محیط مطلوب برای کار و زندگی شهروندان مطرح کرد و ابراز داشت؛ مدیریت شهری تاکنون اثر مثبتی بر توسعه گردشگری ساحلی داشته است.
نوری با تاکید بر اینکه ارزیابی ظرفیت قابل تحمل و پذیرش برای نواحی ساحلی بسیار مهم است، افزود: نواحی ساحلی به شدت حساس و آسیب پذیرند و پذیرش فراتر از ظرفیت گردشگر موجب آثار مخربی بر محیط ساحلی میشود.
استاندار، گفت: توجه روزافزون به مناطق ساحلی به عنوان مقصد گردشگری میتواند برای جامعه محلی به عنوان یک فرصت باشد.
وی توسعه جادهها و زیرساختهای استان را متناسب با گردشگری یک ضرورت دانست و ابراز داشت: ایجاد فضای گردشگری در استان دانشمحور نبودهاست.
استاندار با بیان اینکه مازندران برای دستیابی به توسعه پایدار نیازمند سرمایهگذاری کلان اقتصادی در بخشهای مختلف است، گفت: شهرداریها باید نسبت به جذب سرمایهگذار بخش خصوصی که از اهلیت لازم نیز برخوردار باشد، اهتمام بیشتری داشته باشند.
نماینده عالی دولت در مازندران افزود: در اجرای طرحهای سرمایهای در نوار ساحلی، رعایت حریم ۶۰ متری باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
نوری بر لزوم بهرهمندی از دانش روز و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی با هدف توسعه شهری تاکید کرد و افزود: از جمله طرحهای بزرگی که میتواند زمینه توسعه این استان را بیش از پیش فراهم کند، راهاندازی قطار شهری است که باید مورد اهتمام بیشتر مسئولان و متولیان امر قرار گیرد.
وی بر شناسایی ظرفیتهای مهم تاریخی فرهنگی و آیینهای محلی شهر تاکید کرد و تصریح نمود: از هر یک از ظرفیتها برای شناخت هویتی شهر و مردم دیار آن بهرهوری کنید، برای هر شهر المان شاخص ایجاد کنید.
نوری با اشاره به آثار تاریخی مازندران، گفت: بر روی تمام رودخانههای منتهی به دریا پلهای مبتنی بر معماری و تاریخی مازندران ساخته شود.
وی، خاطرنشان کرد : شهرداران ساحلی با نگاه فرا نوگرانه با یکپارچه سازی طرح کنارههای ساحلی را اجرا کنند.
استاندار خواستار تجمیع تجربیات و چالشها از سوی شهرداران ساحلی شد و ابراز داشت: شهرداران خود را در قانون محبوس نکنند، تهدیدات را با همراهی دیگر دستگاهها به فرصت تبدیل کنند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد