چرا ترور ترامپ عادی نیست؟!

انتخاب بدون دردسر ترامپ به عنوان نامزد نهایی حزب جمهوریخواه، آن هم پس از ترور ناموفق در پنسیلوانیا، بدترین خبر ممکن برای رئیس جمهور کنونی آمریکا محسوب می‌شود.
کد خبر: ۱۴۶۵۰۱۱
نویسنده سعید سبحانی - گروه بین الملل
 
گرچه بایدن اصرار دارد در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر باقی بماند و بار دیگر پیروزی سال ۲۰۲۰ بر ترامپ را تکرار کند اما شواهد و مستندات موجود بیانگر رویگردانی تعداد زیادی از طرفداران بایدن از این رئیس‌جمهور ناتوان است. ضمن آن‌که به طور طبیعی، ترور ناموفق ترامپ محبوبیت وی را نزد رای‌دهندگان مستقل افزایش داده است. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق ایالات متحده و نامزد حزب جمهوری‌خواه، عصر شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۳ در جریان یک گردهمایی تبلیغاتی در ایالت پنسیلوانیا، از یک سوءقصد جان سالم به در برد. هنگامی که ترامپ برای جمعی از هوادارانش سخنرانی می‌کرد، چندین گلوله به سمت او شلیک شد که یکی از آنها به گوش راست او اصابت کرد. در این حادثه یکی از حاضران کشته شد و دو تن دیگر مجروح شدند و فرد مهاجم هم کشته شد.  صرف‌نظر از جزئیات این حادثه و انگیزه‌هایی که فرد مهاجم را به این اقدام واداشت، می‌توان گفت وقوع این رخداد در کشوری مانند ایالات متحده که ترورهای سیاسی بسیاری را شاهد بوده است، بی‌سابقه و دور از تصور نیست. ایندیپندنت در این خصوص گزارش داده ترورهای سیاسی در آمریکا از زمان ترور آبراهام لینکلن، رئیس‌جمهوری آمریکا که به‌ دلیل تلاش‌هایش برای لغو برده‌داری، حفظ یکپارچگی ایالات متحده و پایان دادن به جنگ داخلی از محبوب‌ترین روسای‌ جمهوری آمریکا محسوب می‌شود، آغاز شد. در تاریخ معاصر آمریکا، سیاستمداران بسیاری هدف سوءقصد قرار گرفتند تا نوبت به ترامپ رسید، اما او از سوءقصد جان سالم به دربرد. در اینجا باید به نکته مهم‌تری دقت کرد؛ این‌که ترور رئیس‌جمهور سابق و سیاستمدار جنجالی آمریکا در چه شرایط و بستری صورت گرفته و چه تاثیری بر معادلات انتخاباتی نوامبر امسال خواهد داشت! سوءقصد به جان ترامپ در حالی اتفاق افتاد که آمریکا مبارزات انتخاباتی نادری را شاهد است‌. در یک طرف رقابت، رئیس‌جمهوری سالخورده نشسته که همه چیز را قاطی و با گاف‌های روزافزونش، نهاد ریاست‌جمهوری و حزب دموکرات را پیوسته شرمنده می‌کند و به سوژه‌ جذاب رسانه‌ها تبدیل شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها