استاندار سیستان و بلوچستان گفت:

چابهار دروازه اصلی صادرات و واردات کشور می شود

مذاکراتی با چینی‌ها و روس‌ها در بحث سرمایه‌گذاری در دریای چابهار انجام شده است که این امر چابهار را تبدیل به دروازه اصلی صادرات و واردات کشور می‌کند.
کد خبر: ۱۴۶۲۳۵۵

به گزارش جام جم آنلاین،محمد کرمی در دیدار با رییس کل و کارکنان دادگستری استان گفت: این استان ، ثروتمند و ظرفیت‌های بی‌نظیری دارد .
وی تاکیدکرد: دانشگاه و آموزش و پرورش دو رکن مهم در سیستان و بلوچستان هستند و اگر ما در آموزش و پرورش و دانشگاه به طور مطلوب عمل کنیم آسیب‌های اجتماعی و بار قوه قضاییه کم می‌شود.
کرمی با بیان اینکه دانشگاه و آموزش و پرورش محور اصلی پیشرفت و توسعه هستند، تصریح کرد: هسته‌های فناور را در دانشگاه و پارک علم و فناوری راه‌ اندازی کرده‌ایم تا به مرحله تجاری سازی برسد.
وی تاکید کرد: باید به سرعت رشد اقتصادی را ایجاد کنیم و برای تمدن‌سازی در حوزه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی باید نمونه باشیم و شرایط بسیار مطلوبی را در این حوز‌ها داریم.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در حوزه زیرساختی عقب افتادگی‌هایی در استان وجود دارد که رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم استان به آنها اشاره کردند و ۱۱ مصوبه اجرایی در حوزه زیرساخت‌ها دادند که به سرعت در حال اجراست.
وی با بیان اینکه در دوره‌های قبل در سال فقط ۱۰ کیلومتر بزرگراه اجرا می‌شد، افزود: در دولت سیزدهم در سال گذشته ۲۲۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان ساخته شده است.
کرمی خاطر نشان کرد: در حوزه مسکن ملی ۲۵ هزار و ۱۹۵ مسکن روستایی و شهری تحویل متقاضیان در سیستان و بلوچستان داده شده است و تعداد زیادی نیز در حال ساخت هستند.
وی اظهار کرد: در حوزه گازرسانی ۴۰ همت برای گازرسانی به سراسر سیستان و بلوچستان هزینه شده و طرح‌های بزرگ آبرسانی و طرح تهلاب بیش از ۱۸۰ هزار میلیارد ریال با پیگیری رهبر معظم انقلاب از صندوق ظرفیت‌های ارزی، بخشی از این هزینه پرداخت شده است.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه با عنایت‌های الهی و بارندگی‌های اخیر آب آشامیدنی برای سه سال این منطقه تامین شده است، افزود: انتقال آب از دریا با مشارکت معادن و شرکت‌ها و با حضور ۲۱ پیمانکار در حال اجراست و طرح آب شیرین‌کن با بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال به اتمام رسید.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد کشاورزی و معادن دارای ظرفیت‌های بی‌نظیری است و باید از این منابع به بهترین شکل ممکن بهره‌برداری کرد.
کرمی بیان کرد: در سال‌های گذشته ۳۰ درصد از تولید مرغ در سیستان و بلوچستان انجام می‌گرفت، اما در دولت سیزدهم این میزان به ۱۰۰ درصد رسیده و در سال گذشته بیش از هزار و ۳۰۰ مجوز مرغداری صادر شده است.
وی گفت: در اقتصاد تجارت ارتباطمان را با کشور پاکستان، افغانستان، عمان و کشور‌های آفریقایی توسعه داده ایم.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به ظرفیت بی‌نظیر معادن در استان، تاکید کرد: باید فرآوری معادن انجام شود و شرکت‌های دانش بنیان در این حوزه مشارکت داشته باشند.
وی با بیان اینکه در حوزه اقتصاد شهری و دیجیتال بیش از ۱۰ هزار نفر آموزش دیدند و ۳۰ شرکت راه‌اندازی شده تاکید کرد: باید فرهنگ کار را گسترش و توسعه دهیم، زیرا باعث ثروتمند شدن تمام افراد جامعه می‌شود.

استاندار سیستان وبلوچستان گفت: فرمانداران در شهرستان‌ها به صورت ویژه مسائل و مشکلات احتمالی مربوط به انتخابات را رصد و در اولین فرصت ممکن موانع موجود را برطرف نمایند تا مردم برای حضور در پای صندوق‌های اخذ رای با هیچ گونه مشکل و کمبودی مواجه نشوند.
وی بیان داشت: جلسات لازم در ستاد‌های شهرستانی و ستاد انتخابات استان برگزار و راهکار‌ها و اقدامات اجرایی مورد نیاز انجام شده است.
محمد کرمی ادامه داد: آموزش‌های لازم در راستای برگزاری انتخابات بهتر نیز از سوی کارشناسان امر ارائه گردیده است.
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: کمبود‌ها و مشکلات مربوط به مجموعه نیروی انسانی و فناوری بررسی شود تا روز انتخابات هیچ گونه کمبودی احساس نشود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها