به گزارش جام جم آنلاین مازندران،وی در این جلسه با اشاره به اهمیت تلقیح مصنوعی در افزایش زادآوری و اصلاح نژاد دام، گفت: تلقیح مصنوعی یکی از روشهای نوین در دامپروری است که میتواند نقش مؤثری در افزایش تولید گوشت، شیر و سایر محصولات دامی داشته باشد.
محمدمهدی عباس زاده بابیان اینکه این استان دارای ظرفیتهای مناسبی در زمینه تلقیح مصنوعی دام است، افزود: در نظر داریم با برگزاری این کارگروه، نسبت به ساماندهی و تقویت این ظرفیتها اقدام کنیم.
وی شناسایی و توانمندسازی نیروهای متخصص، تجهیز مراکز تلقیح مصنوعی، ترویج استفاده از تلقیح مصنوعی در بین دامداران و ارائه تسهیلات به این بخش را ازجمله اهداف این کارگروه برشمرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران ابراز امیدواری کرد که با اجرای مصوبات این کارگروه، شاهد توسعه و ارتقای تلقیح مصنوعی دام در این استان و افزایش تولیدات دامی باشیم.
در این جلسه، کارشناسان و مسئولان مربوطه نیز به ارائه نظرات و پیشنهادات خود در خصوص ساماندهی و استقرار تلقیح مصنوعی دام در مازندران پرداختند.
امید است با برگزاری این کارگروه و اجرای مصوبات آن، شاهد تحولات مثبتی در زمینه تلقیح مصنوعی دام در این استان و افزایش تولیدات دامی باشیم.
تلقیح مصنوعی دام، روشی نوین و علمی برای افزایش زادآوری و اصلاح نژاد دام است که میتواند نقش مؤثری در توسعه پایدار دامپروری و تأمین امنیت غذایی کشور داشته
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد