افزایش قیمت جهانی موادغذایی

آژانس مواد غذایی سازمان ملل ‌متحد اعلام کردکه قیمت جهانی مواد غذایی در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافته است. شاخص قیمت جهانی آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.
کد خبر: ۱۴۵۵۲۹۳

 

 

 

این آژانس در روز جمعه (۳می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی(فائو) در آوریل به‌طورمتوسط۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸واحد ماه مارس افزایش داشت. بااین‌حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴درصد کمتر از مدت مشابه سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید، زیرا اوج‌گرفتن قیمت مواد‌‌غذایی همچنان از مارس ۲۰۲۲ و آغاز درگیری روسیه و اوکراین، صادرکننده محصولات کشاورزی، ادامه داشت.گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه‌ماهه افزایش یافت که به‌دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن‌نباتی نیزبالاتررفت و به‌دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ماهه رساند.با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به‌شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷درصد کمتر از مدت مشابه سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ درصد افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶میلیارد تن از ۲.۸۴۱میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به‌دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها