جام جم آنلاین اصفهان؛ علیرضا فرید معیر اعلام کرد: این درمانگاه بهمنظور ارتقای کمی و کیفی درمان ضایعات مغزی با همکاری گروههای نور و پرتوشناسی، نور و پاتولوژی، نوروایمیجینگ، نوروسایکولوژی و نوروآنکولوژی راهاندازی گردید .
این متخصص جراحی مغز و اعصاب ادامه داد: در حال حاضر در هر جلسه تعداد ۵ تا ۶ بیمار مورد بررسی قرار گرفته و مراحل تشخیص و درمان ایشان موردبحث قرار میگیرد و در پایان ضمن جمعبندی نظرات گروه، نکات لازم برای درمان این بیماران، به تصویب اعضای گروه میرسد.
فرید معیر هدف از راهاندازی درمانگاه تومور بورد را پوشش تمامی گروههای تخصصی و بهرهگیری از دانش آنان عنوان کرد (گروههایی که در دایره علوم اعصاب از علوم پایه تا بالین فعالیت دارند) که در نهایت باعث باز شدن افقهای جدید در درمان بیماران نیازمند به جراحی مغز و اعصاب میشود.
گفتنی است رهیابی عصبی ( نرونویگیشن )مجموعهای از تکنولوژیها به کمک کامپیوتر است که توسط جراحان مغز و اعصاب برای هدایت یا رهیابی در محدودهی جمجمه یا ستون مهرهها در حین جراحی استفاده میشود و یا توسط روانپزشکان برای هدفگذاری دقیق تحریک مغناطیسی فراجمجمهای استفاده می شود.
در حوزه جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات، جراحی با نورنویگیشن اشاره به مجموعه ای از تکنیک های بسیار پیشرفته جراحی مغز و اعصاب دارد که در طی آنها جراحان مغز و اعصاب با سیستم های پیشرفته کامپیوتری فرآیند جراحی را کنترل می کنند تا بتوانند به طور کاملاً دقیق به محل ضایعه مغزی و یا نخاعی برسند
در جراحی با نرونویگیشن هم محل دقیق ضایعه درون ساختارهای دستگاه اعصاب مرکزی (مغز و یا نخاع) باکمک تکنیک های تصویربرداری دیجیتال مانند سی تی اسکن و ام آر آی مشخص می شود، و هم ایمن ترین شیوه و بهترین مسیر برای جراحی اعصاب تعیین می گردد .
لازم به ذکر است دستگاه فوق توسط مدیریت درمان به ارزش حدود هشتاد و دو نیم میلیارد ریال در سال 1402 خریداری و در بیمارستان دکتر شریعتی مستقر گردید.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد