به گزارش جام جم آنلاین البرز،زمستان ۱۴۰۲ که پایان یافت، دغدغه متولیان امور آب استان البرز بیشتر شد چرا که ارتفاعات و دشتهای استان از برف و باران بهره چندانی نبرد و عطش خشکسالی پیاپی را جبران نکرد.
ساز ناکوک جوی درحالی است که از یک سو کثرت جمعیت و از سوی دیگر برداشتهای بی رویه از منابع آبی در حوضه آبریز البرز جنوبی هر روز بر محدودیت سفرههای آب میافزاید و این امر سبب شده تا متولیان امورآب مردم را به صرفه جویی بیشتر فرا خوانند و درکنار آن طرحهای مدیریت منابع آب را پیش ببرند.
در این سالها دستگاههای اجرایی البرز پروژههای متعددی برای تامین و ذخیره سازی آب در دست اجرا قرار داده که از طرح جامع آبرسانی گرفته تا تغذیه مصنوعی دشتها با سرعت در حال ساخت و اجرا است.
آخرین بررسیها نشان میدهد که میزان ذخیره آبی۲ سد کرج و طالقان آنقدر کافی نیست که برای تابستان ۱۴۰۳ به آنها امیدوار بود مگر اینکه در ۲ ماه آینده نزول بیشتر رحمت الهی شامل حال این خطه و سایر مناطق کشور شود.
با این وجود مسوولان امور آب استان البرز میگویند: برای برون رفت از وضعیت تنش آبی مهمترین گام همراهی بیشتر مردم در صرفه جویی مصرف آب است ضمن آنکه تمام بخشها از کشاورزی تا صنعت باید برای مدیریت آب پای کار بیایند تا از یک تنش جدی آبی با کمترین مشکل عبور کرد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند