دکتر فخاری در این آیین با اشاره به سختی کار تولیدی و صنعتی خاطرنشان کرد: بازسازی و نوسازی خطوط تولید و تلاش برای افزایش بهره وری عبادت است.
وی در بخش دیگری از کلام خود افزود: یکی از آموزه های استراتژیک حاج قاسم این نکته بود که؛ فرصتی که در دل تهدید ساخته میشود در دل فرصت ها به دست نمی آید. فخاری ادامه داد: هنر مدیران ما فرصت سازی در دل مشکلات و نوسانات اقتصادی و تحریم های ظالمانه بین المللی است.
وی با اشاره به نوسازی خطوط کارخانه هادی برق سیمکات اظهار داشت: سیمکات در چنین شرایطی رشد کرد و به سطحی رسید که بیش از نیمی از محصولات خود را صادر می کند.
نائب رئیس هیأت مدیره سازمان اقتصادی کوثر با اشاره به فرصت کمی که مسئولین این سازمان برای خدمت به جامعه هدف بنیاد شهید دارند، متذکر شد: حق آن جانباز شیمیایی که از درد غیر قابل توصیف هر نفس خود را می شمارد این است که مثلاً در سال آینده مباحث افزایش سرمایه در گردش، ادامه تجهیز خطوط تولید، تغییر کاربری زمین کارخانه هادی برق و انتقال آن به شهرک های صنعتی انجام شده باشد تا کوثر بتواند بر آلام آنان مرهم بگذارد.
در ادامه دکتر رحمانی معاون امور هماهنگی های اقتصادی استانداری قزوین با مقدس خواندن خدمات سازمان اقتصادی کوثر بیان داشت: ان شا الله برای خدمت بیشتر به خانواده شهدا و ایثارگران در کنار سازمان اقتصادی کوثر هستیم و همه چیز برای توسعه همکاری های استان مهیاست.
وی در نهایت با طرح چند پیشنهاداتی اقتصادی در مورد شرکت سیمکات عنوان کرد: کاهش سی درصدی قیمت تمام شده محصولات و افزایش صددرصدی حجم تولید هادی برق از برکات افتتاحیه امروز است.
در انتهای این گزارش همچنین می افزاید: در بازدید سال گذشته از سیمکات و هادی برق یک تصمیم گرفته شد و امروز با افتتاح خط نوسازی شدهی کارخانه #هادی_برق قزوین از توابع شرکت #سیمکات چند بند از سیاستهای ۱۰ گانه سال جاری محقق شد و ضمن کاهش قیمت تمام شده، ظرفیت تولید رشد ۱۰۰ درصدی پیدا کرد
مصادیق عمل به سیاست ها و راهبردهای سازمان:
۱. رفع گلوگاههای تولید
۲. رفع گلوگاههای هزینه
۳. رشد تولید
۴ مولدسازی تجهیزات و ماشینآلات راکد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت