قاضی حامی رژیم صهیونیستی در دادگاه لاهه که بود؟

جولیا سیبوتینده قاضی اوگاندایی به دلیل حمایتش از رژیم صهیونیستی در شکایت نسل کشی که توسط آفریقای جنوبی علیه تل آویو مطرح شده بود، به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.
کد خبر: ۱۴۴۲۵۷۰

به گزارش جام جم آنلاین، جولیا سیبوتینده اولین زن آفریقایی است که به عنوان قاضی در دیوان بین المللی دادگستری منصوب می‌شود و تنها قاضی این دادگاه است که علیه آفریقای جنوبی و به نفع رژیم صهیونیستی درباره تدابیر موقت برای توقف نسل کشی در غزه رای داد.

امروز در جلسه‌ای که به تصمیم گیری درباره تدابیر موقت در رابطه با شکایت نسل کشی آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی اختصاص داشت، دادگاه از رژیم اسرائیل خواست تا تدابیر لازم را برای جلوگیری از نسل کشی در غزه انجام دهد و تاکید کرد که نمی‌تواند درخواست تل آویو برای حذف شکایت آفریقای جنوبی را بپذیرد.

جولیا در سال ۱۹۵۴ در اوگاندا به دنیا آمد. او برای اولین بار در سال ۲۰۱۲ به عضویت دیوان دادگستری در آمد و در سال ۲۰۲۱ مجدداً انتخاب شد.

او دارای دکترای افتخاری حقوق از دانشگاه ادینبورگ در انگلستان است، و چندین سمت قضایی و حقوقی قبلی داشته است، وی بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۱ به عنوان قاضی در دادگاه ویژه سیرالئون خدمت کرده است.

او بسیاری از محاکمات جنایات جنگی مانند پرونده چارلز گانکای تیلور، رئیس جمهور لیبریا که در دوران ریاست جمهوری اش به ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت متهم شده بود را مدیریت کرد. قاضی دادگاه عالی اوگاندا در پرونده‌های مدنی و جنایی و رئیس کمیته قضایی برای بررسی فساد در پلیس اوگاندا در سال‌های ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۰ بود.

این قاضی به دلیل رایش در حکم اخیر دیوان بین المللی دادگستری، به ویژه با توجه به رابطه اوگاندا با رژیم اسرائیل، مورد انتقادات زیادی قرار گرفت.

اوگاندا و رژیم صهیونیستی دارای روابط دیپلماتیک هستند و اوگاندا اغلب در گروه‌های مختلف بین المللی حمایت خود را از تل آویو اعلام نموده و این رابطه از طریق همکاری در زمینه‌های امنیتی، کشاورزی و فناوری تقویت شده است.

موضع جولیا سیبوتینده قاضی اوگاندایی در حمایت از رژیم صهیونیستی در دادگاه لاهه خشم کاربران شبکه‌های اجتماعی را برانگیخت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها