علی مستوفیان در گفتگو با خبرنگار جام جم ، با بیان این خبر اظهار کرد: مذاکرات لازم با استاندار خراسان شمالی و نمایندگان مردم خراسان شمالی در مجلسی شورای اسلامی انجامگرفته است و نیاز به عزم استانی دارد تا بتوانیم از سهمیه کشور در سالهای آینده برای ثبت این اثر در فهرست میراث جهانی یوسکو استفاده کنیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان شمالی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین عوامل و شاخصهای انتخاب مقاصد سفر آثار ثبت شده در فهرست یونسکو است، افزود: خراسان شمالی نیز با ثبت کاروانسرای رباط قلی بهعنوان یک اثر غیرمنقول در فهرست جهانی یونسکو میتواند بهعنوان مقصد گردشگری انتخاب شود.
مستوفیان ادامه داد: در همین راستا پرونده فنون و مهارت بافت قالی دورو ترکمن در منطقه جرگلان که در فهرست ناملموس کشور نیز به ثبت رسیده، برای ثبت در فهرست جهانی یونسکو پیشنهاد شده است.
او گفت: دراینخصوص مکاتبات لازم با دستگاههای ذیربط، برگزاری جلسه با موزه فرش ایران، مستندسازی، حفاظت، استفاده از ظرفیتهای نمایشگاههای ملی و بینالمللی صورتگرفته و آمادگی خود را برای اینکه این اثر ظرفیت لازم را برای ثبت جهانی دارد اعلام کردیم.
گفتنی است ، شهرستان رازوجرگلان خاستگاه فرش دوروی ترکمنی در کشور است. این فرش منحصربهفرد که طرفدارانی از اقصینقاط کشور و جهان دارد، ظرفیتی عظیم برای توسعه ظرفیت گردشگری و صنایعدستی خراسان شمالی است. / خراسان شمالی ـ خبرنگار جام جم ـ اسدالله ابراهیمی
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد