به گزارش جام جم آنلاین، فیلیپ لازارینی، کمیسر آژانس امداد و کار آوارگان فلسطینی (آنروا) در گفتگو با روزنامه «الشرق الاوسط» هشدار داد: قحطی قریب الوقوع شده است و این تراژدی تاکنون بیش از ۲۴ هزار نفر قربانی داشته که ۶۰ درصد آنها را زنان و کودکان تشکیل میدهند.
وی تأکید کرد که اکنون باید این رنج را پایان داد و سازمانهای بشردوستانه در تلاش برای مهار بحرانی شدن وضعیت انسانی در غزه هستند.
لازارینی در ادامه کار روزنامهنگاران و خبرنگاران در غزه را «استثنایی تحت شرایط غیرممکن» توصیف کرد و گفت که آنها بهای سنگینی را پرداخت میکنند.
وی ادامه داد: آنروا بیش از ۱۵۰ کارمند را از ابتدای جنگ از دست داده است و آنها معلم، پرستار، مهندس یا کارکنان منابع انسانی بودند.
لازارینی ادامه داد: ساکنان نمیخوابند و آنچه را که دارند با یکدیگر تقسیم میکنند و حتی برخی از آنها هر دو روز با یک وعده غذایی سر میکنند. آنها در وضعیت سلامتی بسیار ضعیفی زندگی میکنند و تعدادی به دلیل ادامه حملات، اقدامات خصمانه و بمباران کشته میشوند.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش درباره خواست رژیم صهیونیستی مبنی بر برچیدن کلی آنروا نیز اضافه کرد: آنروا از مجمع عمومی و کشورهای عضو آن حکم دارد، بنابراین این در حیطه اختیارات مجمع عمومی و کشورهای عضو آن است. سوال این است که اگر آنروا در غزه حضور نداشته باشد، چه کسی فردا به ۳۰۰ هزار کودک، پسر و دختر در مدارس ما آموزش میدهد؟
لازارینی همچنین در پیامی به اهالی غزه گفت: آنروا در غزه باقی خواهد ماند و همچنان به شما کمک میکند.
مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیدهدم هفتم اکتبر عملیات منحصر به فردی را با حمله به شهرکهای صهیونیستنشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و دهها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانهای» ادعایی آن ارزیابی میکنند.
این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و این تجاوزات از هفتم اکتبر تا ۲۴ نوامبر (سوم آذر) ادامه داشت و پس از وقفه یک هفتهای جمعه اول دسامبر بار دیگر از سر گرفته شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت