به گزارش جام جم آنلاین، این وزارتخانه صبح امروز (دوشنبه) خاطرنشان کرد، شمار شهدای غزه از آغاز جنگ در هفتم اکتبر (۱۵ مهر ماه / آغاز عملیات طوفان الاقصی) تا این لحظه به ۲۴۱۰۰ نفر و شمار مجروحان نیز به ۶۰۸۳۴ نفر رسیده است.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که اشغالگران اسرائیلی در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ کشتار و جنایت دیگر را در نوار غزه مرتکب شدند که طی آن ۱۳۲ فلسطینی شهید شدند.
نیروهای مقاومت فلسطین در باریکه غزه شنبه ۱۵ مهر (۷ اکتبر ۲۰۲۳) در واکنش به جنایات مستمر رژیم اشغالگر از جمله کشتار فلسطینیان، هتک حرمت مسجدالاقصی، تعدی به محافظان آن، یورش شهرک نشینان با حمایت نظامیان صهیونیست، با اجرای عملیاتی با عنوان طوفان الاقصی مواضع و پایگاههای رژیم اشغالگر قدس را با دهها موشک هدف قرار دادند. رسانههای اسرائیلی نیز اذعان کردند که این رژیم در طول تاریخش شکستی در این سطح رابه خود ندیده بود.
رژیم اشغالگر به دنبال این شکست نظامی، از روز عملیات طوفان الاقصی حملات مداوم و جنایتکارانه اش از جمله بمباران مستمر مناطق مسکونی، کشتار غیر نظامیان، زنان و کودکان، اجرای سیاست جنایت جنگی مجازات دسته جمعی همچون قطع آب و برق فلسطینیان غزه، بمباران بیمارستان ها، آمبولانس ها، مدارس و پناهگاهها را با استفاده از بمبهای ممنوعه آغاز کرد.
رژیم صهیونیستی پس از ارتکاب جنایات جنگی گسترده، کشتار بی امان زنان و کودکان فلسطینی، سرانجام تحت تاثیر فشار افکار عمومی و بدون دست یافتن به هیچ یک از اهداف نظامی اعلام شده اش از جمله نابودی حماس و آزادسازی بی قید و شرط اسیران خود، از روز جمعه (۳ آذرماه) به آتش بس چهار روزه با حماس و توافق مبادله اسرا و ارسال کمکهای انسانی به غزه تن داد. سپس این آتش بس با تلاشهای میانجی گران از جمله قطر، مصر و آمریکا طی دو روز دیگر و بعد به صورت روزانه تمدید شد و در نهایت پس از ۷ روز برقراری آتش بس موقت، این رژیم روز جمعه (۱۰ آذر ماه) از ادامه آن سرباز زد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت