به گزارش جام جم آنلاین، پاتریک رایدر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا توضیح داد درحالی که پنتاگون مجوز دارد تا ۴.۲ میلیارد دلار دیگر را در امر کمک تسلیحاتی به اوکراین هزینه کند، بودجه واقعی برای این امر در دسترس نیست و باید توسط کنگره تصویب شود.
به نقل از شبکه خبری راشاتودی، درحالی که جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا به قانونگذاران تاکید کرده تا بسته کمک بزرگ مالی را تصویب کنند که شامل یک میلیارد دلار برای کییف تصویب کنند، کنگره همچنان بر سر این موضوع به بن بست خورده است.
در این میان، متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز با بیان این مساله که انتظار کاهش کمکهای ایالات متحده در آینده را باید داشت، ابراز امیدواری کرد که در نهایت به اوکراین کمک میشود تا پایگاه صنعتی نظامی خود را بسازد تا بتواند به تنهایی مهماتش را تامین کند، بسازد و به دست آورد.
ایالات متحده از زمان تشدید درگیری اوکراین با روسیه در اوایل سال ۲۰۲۲، علاوه بر سایر کمکهای نظامی غیرمستقیم و کمکهای مالی و بشردوستانه، نزدیک به ۴۵ میلیارد دلار کمک نظامی مستقیم به این کشور داده است. مسکو بارها ارسال تسلیحات غربی به کییف را محکوم کرده است و استدلال میکند که این محمولهها فقط جنگ را طولانی میکند و برای جلوگیری از اهداف نظامی آن کار چندانی انجام نمیدهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: