جام جم آنلاین اصفهان؛ امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها اظهار کرد: امروز بانوان بسیار توانمندی در اصفهان در حال فعالیت هستند و موفقیتهای چشمگیری نیز داشتهاند، جلسات هیات نمایندگان به صورت منظم برگزار میشود و امید است از این جلسات نتایج مناسب برای فضای اقتصادی استان حاصل شود.
وی با تبریک میلاد حضرت مسیح و آغاز سال نو میلادی عنوان کرد: این ایام را به همه همشهریان و هموطنان مسیحی تبریک میگوییم، اصفهان همواره میزبان پیروان ادیان مختلفی بوده که در آرامش در کنار یکدیگر به زندگی پرداختهاند، تاریخ نشان میدهد اصفهان مکانی امن و آرام برای زندگی ادیان بوده و فرهنگ غنی این شهر را نشان میدهد.
رئیس پارلمان بخش خصوصی اصفهان در ادامه با اشاره به برخی فعالیتهای اتاق بازرگانی در طی ماه اخیر عنوان کرد: بنیاد نصف جهان سالهاست برای تعامل و همراهی مسئولان اصفهانی کشور تلاش میکند تا به این نحو بتوان بخشی از مشکلات استان را کاهش داد، مدتی فعالیت بنیاد کمرنگ شده بود که با همت و تلاش شکل گرفته، دبیرخانه بنیاد نصف جهان در اتاق بازرگانی ایجاد شد و در همایش بزرگ بنیاد که بهتازگی در تهران برگزار شد مسئولان بسیاری حضور داشتند و گزارشات خوبی نیز ارائه و در خصوص موارد متعدد بحث و تبادل نظر شد.
وی افزود: با وجود اینکه استان دارای ظرفیتها و توانمندیهای متعددی است؛ اما امروز مشکلات متعددی نیز دامنگیر اصفهان است، در حال حاضر بیشترین تنش آبی و فرونشست در این شهر وجود دارد، میزان بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی نیز افزایش یافته و درصورتیکه تدابیری اساسی برای رفع مشکلات اصفهان اندیشیده نشود شرایط روزبهروز سختتر میشود، تلاشمان بر این است که صدای اصفهان به گوش مسئولان برسد و تدابیری ویژه برای رفع مشکلات اتخاذ شود.
محمدیاسر طیبنیا، نایبرئیس اول اتاق بازرگانی عنوان کرد: هرگونه طرح اقتصادی به منظور اجرا نیاز به زمانبندی مشخص و نقشه معین دارد، هیچ شخصی منکر اهمیت توسعه زیرساختها نیست؛ اما باید روند توسعه به طور واضح بیان شود و به نتایج اقدامات نیز توجه ویژه شود. امروز فکر بزرگ، اقدام بزرگ نیاز دارد.
احمد خوروش، عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی با اشاره به برخی فعالیتهای کمیسیون معادن و صنایع معدنی اظهار کرد: وجود بیش از ۸۶۵ پروانه بهرهبرداری معدن با تنوع چهل نوع ماده معدنی در استان نشاندهنده ظرفیتهای اصفهان در بخش معادن است، اصفهان رتبه دوم تعداد معادن فعال در کشور و بزرگترین ذخیره مرمریت و تراورتن را به خود اختصاص داده است، اصفهان دارای رتبه سوم ذخیره سرب و روی و بزرگترین تولیدکننده کشور در این بخش است، تولید و فرآوری بیش از ۴۵ درصد سنگ ساختمانی ایران در استان اصفهان شکل میگیرد، در این شرایط اتاق بازرگانی تلاش دارد از ابزارهای موجود جهت کمک به رفع مشکلات بخش کمک بگیرد، تدوین طرح پیشنهادی کمیسیون معادن اتاق بازرگانی اصفهان در ارتباط با اصلاح قانون معادن و ارائه در مجمع نمایندگان استان، ارائه گزارش کمیسیون در خصوص مسائل و مشکلات معادن منجمد و محبوس همراه با ارائه راهکارهای کارشناسی به استانداری اصفهان که منجر به ابلاغ استانداری اصفهان به کلیه دستگاههای اجرایی و متولی برای همکاری بهتر شد، تهیه مستندات قانونی و کارشناسی در ارتباط با اصلاح وضع عوارض صادراتی بر محصولات معدنی، تهیه مستندات قانونی و کارشناسی در ارتباط با مخالفت با افزایش بیرویه حقوق دولتی معادن در سال جاری، تهیه و اصلاح کارشناسی گزارشات مطروحه با موضوعات لایحه بودجه، سند آمایش سرزمینی، لایحه بودجه و...، پیشنهاد مطالبه سهم استانی حقوق دولتی معادن و وصول آن از طریق سازمان برنامهوبودجه، پیگیری طرح مشکلات ادارات استان مانند منابع طبیعی و محیطزیست با مکتشفین و بهرهبرداران معادن، پیگیری مسائل و مشکلات معادن و صنایع معدنی با حضور ارگانها و سازمانهای متولی بخش دولتی، برگزاری جلسات متعدد و تعاملات مختلف در ارتباط با مصوبات و ابلاغیات شورای معادن، حضور فعال در جلسات و نشستهای تخصصی مربوط به حوزه معادن و صنایع معدنی در تشکلها و نهادهای دولتی و خصوصی، همفکری و برگزاری جلسات مشترک با کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران، تشکلها و انجمنهای تخصصی مربوط و... نیز بخشی از فعالیتهای کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق برای کمک به این بخش بوده است.
وی تاکید کرد: همچنین برپایی سمینار ۴ روزه استراتژی ورود به بازارهای جهانی صنعت سنگ ساختمانی که مکمل دوره مدیریت اجرایی فروش و بازاریابی صنعت سنگ ساختمانی است و در سال گذشته توسط تیم کمیسیون معادن با ۴۶۰۰۰ نفر ساعت فعالیت پژوهشی، تحقیقاتی و ۲۶۰۰۰ نفرساعت کارگاه آموزشی برگزار شد، نیز اقدام دیگر کمیسیون محسوب میشود که ارائه ۱۸ پارامتر از ۲۰ کشور بازارهای هدف برای بررسی و ایجاد بازارهای جدید در حوزه سنگ ساختمانی در طی چهار روز و تعداد حدود ۳۰۰ مخاطب انجام گرفت.
اصغر اخوان مقدم، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان نیز گفت: مشکلات سامانه فروشگاهی را پیگیری کردیم و همین موضوع باعث ایجاد روش پلکانی در اجرای آن شد، باید توجه داشت جلسات بهگونهای برنامهریزی شود که نتایج مناسبی به همراه داشته باشد، ارائه خدمات به اعضا و برگزاری میز خدمت باید مورد توجه قرار گیرد، از طرفی حضور پرشور نمایندگان اتاق اصفهان در کمیسیونهای مختلف اتاق ایران نیز باید پیگیری شود و مطالبهگری با قدرت ادامه یابد.
محمدرضا گل احمد، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان هم عنوان کرد: حرکتها باید بر اساس نتایج باشد، برخی فعالان اقتصادی با مشکلاتی همچون مباحث ارزی، مالیاتی و... روبرو میشوند لذا این مسائل خاص را میتوان در چند سرفصل مشخص پیگیری دقیق کرد. در صورتی که مسائل به صورت جزئی و با بررسی شاخصهای مختلف دنبال شوند، بسیاری از معضلات قابل حل است.
محمدرضا برکتین، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان نیز اظهار کرد: در شرایط کنونی مشکلات اقتصاد و موانع پیش روی بخش خصوصی را به خوبی میبینیم، برخی سختگیریها ادامه فعالیتهای فعالان اقتصادی را با مشکلاتی روبرو ساخته است، بخش خصوصی به جایگاه مناسب خود نرسیده و باید در این مسیر تلاش کرد، برای رفع مسائل نیاز است موارد به طور کامل رصد شود، تقسیم کار صورت پذیرد و گروهای مختلف با توجه به شرایط با قدرت و جدیت در جهت بهبود وضعیت فعالیت کنند.
سید وحید دزفولی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی با اشاره به اجلاس مشترک ایران و قطر گفت: قطر با مساحت و جمعیتی کمتر از ایران، دو برابر کشور ما درآمد دارد و این موضوع نشاندهنده ظرفیتهای اقتصادی این کشور است، روابط اقتصادی و فرهنگی دو کشور در طول سالیان اخیر دوستانه بوده و در این اجلاس نیز سندهای همکاری و توسعه تعاملات در بخشهای مختلف به امضا رسید، ضروری است نقش اصفهان در اتاقهای مشترک روزبهروز گسترش یابد و اینگونه میتوان در گسترش تبادلات اقتصادی با سایر کشورها نیز به شکل بهتری عمل کرد.
در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات دستور کار، مواردی به تصویب رسید. ضمن موافقت اکثریت اعضا با کلیات موضوع بندر خشک شرکت لجستیک راه ابریشم، با توجه به نقش و اهمیت اجرای این طرح در توسعه زیرساختهای کسبوکار استان، هیأت نمایندگان مشارکت در افزایش سرمایه را منوط به مشخص نمودن طرح و برنامه عملیاتی دو ساله برای اجرایی شدن طرح مذکور، تعیین دقیق ترکیب سهامداران حاضر به انجام کار و مشارکت فعال در افزایش سرمایههای آتی طی دو سال آینده، میزان سرمایه مورد نیاز و نحوه حضور سرمایهگذاران و مشارکین آتی، مصوب نمودند.
مقرر گردید واحدی مجزا در اتاق، مسئول شناسایی ظرفیتها و اعضای اتاقهای مشترک شده و این اطلاعات به طریق مقتضی جهت بهرهمندی و تصمیمگیری اعضا برای مشارکت احتمالی در اختیار آنان قرار گیرد.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت