مهرداد نوری – جام جم آنلاین قزوین: محسن رستمی ،سرپرست سازمان صمت استان قزوین در مراسم افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان و رونمایی از محصولات دانش بنیان پارک علم و فناوری قزوین گفت: در راستای حمایت از تحقیق و پژوهش و فنآوری در بخش تولید تاکنون مجوز ۱۱۱ واحد دانش بنیان در بخش صنعت استان توسط سازمان صمت صادر شده است.
وی افزود: یکی از مهمترین اهداف مدیران در بنگاههای اقتصادی به دست آوردن حداکثر بازدهی از منابع موجود و دستیابی به سطوح بالاتر بهره وری است.
این مسئول اضافه کرد: واحدهای تحقیق و توسعه به طور عمده فعالیتهایی از قبیل ارتقا کیفیت محصول، طراحی محصول جدید، بهینه سازی فرآیندها، انتقال و جذب فناوری ها، کسب دانش فنی برای تولید را در چارچوب منافع صاحبان صنایع دنبال میکنند که همه این موارد باعث بهره وری عوامل تولید میشود.
رستمی گفت: پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه کشور محسوب میشود و هر نوع پیشرفت و توسعه، ارتباط مستقیمی با تحقیقات علمی دارد و رشد و توسعه کشورهای پیشرفته، در نتیجه سرمایهگذاری در بخش پژوهش است.
سرپرست سازمان صمت استان قزوین بیان کرد: در بخش صنعت نیز رویکرد ما کمک به فرایندهای پژوهشی و استفاده از شرکتهای دانش بنیان در تولید است که در این راستا برگزاری دورههای آموزشی مورد نیاز واحدهای صنعتی و معدنی از طریق مراکز آموزشی معتبر در اولویت است.
رستمی بیان کرد: اداره آموزش و پژوهش و فنآوری سازمان صمت استان قزوین در این راستا فعالیتهای خوبی را در برنامه دارد که امسال نیز تداوم خواهد یافت.
وی اظهارداشت: ۱۵۸ واحد دانش بنیان مستقر در استان قزوین داریم که ۱۱۱ واحد از سازمان صمت مجوز خود را دریافت کرده اند.
رستمی افزود: صدور ۱۴۷ فقره پروانه تحقیق و توسعه و صدور ۸۵ فقره جواز و پروانه فنی و مهندسی را از اقدامات این سازمان ذکر کرد.
سرپرست سازمان صمت استان قزوین گفت: تشکیل کارگروه صنعت دانش بنیان در جهت رفع نیازهای صنعتی واحدهای دانش بنیان مورد توجه بوده است.
وی کسب رتبه سوم در کشور در صدور پروانه تحقیق و توسعه را از موفقیتهای این سازمان دانست.
سرپرست سازمان صمت استان قزوین گفت: از طرحهای پژوهشی که به دنبال ارائه راهکارهای برون رفت از مشکلات بخش صنعت هستند حمایت میکنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت