به گزارش جام جم آنلاین ،سیدامیر سلیمانی رباطی در خصوص اعتبارات مرمتی این بنا گفت: در سال ۱۳۹۶ مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال صرف استحکامبخشی، نجاتبخشی و بامسازی بنا شد و با اختصاص ۵۰۰ میلیون ریال در سال جاری، مرمت این اثر تاریخی به اتمام رسید.
وی افزود: شهر ارسک از مراکز مهم جمعیتی شهرستان بشرویه محسوب میشود که بافت تاریخی این شهر در برگیرنده بناهای عامالمنفعه و منازل مسکونی از دوران تیموری تا پهلوی است که شاید قدیمیترین منبعی که به ارسک اشاره کرده حافظ ابرو مورخ قرن نهم هجری باشد.
سیدامیر سلیمانی رباطی گفت: بنابراین ارسک در دوره تیموری در قالب روستایی کوچک شکل میگیرد و بر اساس مطالعات انجام شده هسته شهر ارسک در دوره صفوی گسترده و بناهای مسکونی آن نیز متاثر از سبک معماری بومی شکل میگیرد.
مسئول میراثفرهنگی گردشگری و صنایعدستی شهرستان بشرویه در خصوص حسینیه تاریخی بهرامی افزود: این اثر در مجاورت خیابان اصلی بهصورت بنایی دو ایوانه در محور شمالی-جنوبی و رواقهایی دو اشکوبه در دو سوی شرقی-غربی بنا قرار دارد که شواهد کالبدی تاریخ ساخت آن را به دوره صفوی مربوط میسازد که در ادوار بعدی بالاخص قاجار دچار دخل و تصرفاتی میشود.
این اثر در تاریخ ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ به شماره ۳۱۲۶۳ در فهرست میراث ملی کشور ثبت شده است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد