جمهوری اسلامی ایران با تولید سالانه حدود یک میلیون و ۲۰۰هزار تن خرما، دومین تولیدکننده این محصول پس از مصر است و استان بوشهر با دارا بودن تقریبی ۶میلیون اصله نخل و تولید سالانه حدود ۱۵۰هزار تن خرما در سطح کشور، دومین استان تولیدکننده این محصول است که تقریبا حدود ۲۰درصد آن به خارج از کشور صادر میشود و عمدهترین بازارهای هدف خرمای استان، کشورهای حوزه خلیجفارس، اوراسیا و جنوب شرقی آسیا است.
استان زرخیز بوشهر در روزهای23تا26 آبان ماه میزبان نمایشگاه پنجم خرما و میزخرما خواهد بود. این نمایشگاه بین المللی فرصتی است تا همه ظرفیت های خرما،صنعت خرما و صنایع فرآوری در آن توسط 70شرکت تولیدکننده از سیزده استان کشور در معرض دید عموم قرار گیرد.امیدوارم ماحصل تلاش همکاران و دست اندرکاران برپایی نمایشگاه مورد استفاده نخلداران و صنعتگران ما در عرصه تولید و صنایع وابسته در بهبود و ارتقاء جایگاه خرمای استان بوشهر مثمر ثمر باشد.
بدون تردید هم افزایی و همدلی بین مجموعه اتاق بازرگانی ،فعالان بخش خصوصی ،اصحاب رسانه و نمایندگان بخش دولتی در دستیابی به این هدف مهم نقش تعیین کننده و مهمی خواهد داشت.
توسعه بازارهای هدف در نمایشگاه خرما که پس از گذشت چهار سال جایگاه و پایگاه خوبی در عرصه ملی و بین المللی پیدا کرده با جدیت تمام دنبال خواهد شد.
همچنین در این دوره از نمایشگاه بین المللی ،شاهد برگزاری میز ملی خرما و نیز جشنواره و همایش ملی خرما خواهیم بود .
افزون بر این با توجه به حضور فعالان صنعت خرما از همه استان های خرماخیز کشور و در نشستهای کارشناسی شورای گفت و گو دولت و بخش خصوصی و انجمن ملی خرما ،چالش های موجود در صنعت خرما با رویکرد توسعه بازارهای هدف و ارتقاء و بهره وری اقتصادی خرما، بررسی و راهکارهای پیشنهادی به دستگاههای تخصصی و وزارتخانههای مربوطه ارائه خواهد شد و پیگیری برای تصویب و اجرایی شدن آنها با جدیت دنبال خواهد شد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد