در بازدید رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از محور بجنورد - گلستان:

۸۵ میلیارد تومان اعتبار به صورت علی الحساب برای بهسازی محور بجنورد - گلستان اختصاص یافت

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای

ایمن‌سازی محور سیل‌زده گلستان ۱۵۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد

اسدالله ابراهیمی ـ جام جم آنلاین ـ رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: حدود یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ایمن‌سازی بستر رودخانه و دیوارهای ساحلی در محور خسارت‌دیده از سیل چمن بید - جنگل گلستان نیاز است.
کد خبر: ۱۴۳۰۴۶۶
نویسنده اسدالله ابراهیمی

به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، داریوش امانی در بازدید از محور سیل‌زده چمن بید - جنگل گلستان اظهار کرد: محور چمن‌بید - جنگل گلستان از نظر راه ارتباطی استان‌های خراسان شمالی و گلستان، بسیار حیاتی است و پیش‌بینی می‌شود با فعالیت‌های شبانه‌روزی راهداران و دستگاه‌های اجرایی در سه هفته آینده بازگشایی شود.

او با بیان اینکه بخشی از ایمن‌سازی بستر رودخانه و دیواره‌های ساحلی برعهده این سازمان است، بر اهمیت اجرای اصولی و ایمن این پروژه تاکید کرد.

معاون استاندار خراسان شمالی نیز در این بازدید از بازسازی موقت این محور خبر داد و گفت: بازسازی موقت در محور چمن بید - جنگل گلستان به ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

رشیدی اظهار کرد: در سیلاب اخیر در این محور، بیش از ۵۵۰ متر از طول بزرگراه بجنورد - جنگل گلستان بین دوراهی دشت به تونل تخریب‌ شده است که از این مسیر حدود ۲۰۰ متر به‌طور کامل تخریب شده و بقیه محور ۵۰ درصد تخریب شده است که باید بازسازی شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی هم در این بازدید با اشاره به راه‌اندازی کارگاه راهداری با هدف بازسازی بخش آسیب‌دیده این محور، گفت: با توجه به امکانات و تجهیزات استان، پنج دستگاه بولدوزر، ۱۵ دستگاه کامیون و سه دستگاه لودر در این منطقه مستقر شده است و در صورت نیاز، به تعداد ماشین‌ها افزوده خواهد شد تا طبق برنامه زمان‌بندی‌شده، مسیر بازگشایی شود.

سیل بامداد ۱۷ آبان‌ماه امسال حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ متر از جاده دوراهی دشت تا جنگل گلستان را به‌طور کامل با خود برد. این سیل خسارت‌های زیادی به زیرساخت‌ها بویژه در شهرستان گرمه وارد کرد.

سد گلمندره هنوز به بهره‌برداری نرسیده، اما وجود آن سبب شد فاجعه‌ای که در سیل ابتدای دهه ۸۰ در این منطقه آمد و بسیاری از مردم را به کام مرگ برد و خسارت‌های عمده‌ای به زیرساخت‌ها، تولیدات و منابع طبیعی زد تکرار نشود. اگر این سد وجود نداشت، کیلومترها از جاده‌های این محور کاملا از بین می‌رفت./ خراسان شمالی ـ خبرنگار جام جم ـ اسدالله ابراهیمی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها