جام جم آنلاین اصفهان؛ مسعود حیدری با اعلام این خبر گفت: در راستای «مهندسی خواسته» که از کلیدواژههای راهبردی این دوره از سازمان است، نخستین نشست در این خصوص با هیئت سوارکاری استان اصفهان برگزار و درباره نظرات کارشناسان ورزش سوارکاری و جایگاه این ورزش در استان گفتوگو شد.
او با بیان اینکه موقعیتی برای آموزش حرفه ای ورزش سوارکاری در اصفهان وجود ندارد، افزود: بهنظر میرسد با همکاری این هیئت میتوان اقدامات مفیدی در راستای تقویت این ورزش از جمله ایجاد مدرسه سوارکاری، آموزش و ارتقای سطح کمی و کیفی آن در قالب مسابقات سوارکاری اصفهان در سطح ملی و بینالمللی انجام داد.
مدیرعامل سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری اصفهان مکان یابی و ایجاد زمین مناسب بهلحاظ موقعیت جغرافیایی و استانداردهای بینالمللی را از ضروریات توسعه این ورزش در اصفهان دانست و گفت: در صورت تأمین چنین زمینی میتوان آکادمی سوارکاری این کلانشهر را تأسیس و طیف وسیعی از علاقهمندان در سطوح مختلف سنی را به شکل حرفهای مورد آموزش قرار داد.
او افزود: امیدواریم با ایجاد این ظرفیت و تعیین اهداف و برنامهریزیهای دقیق، ضمن توسعه ورزش اسبسواری و شاخههای مختلف آن در اصفهان نسبت به تقویت اقتصاد ورزشی برای مشارکتکنندگان و سرمایهگذاران اقدام کنیم.
آنطور که او گفت، مقرر شده است که با توجه به اعلام آمادگی هیئت سوارکاری و سرمایهگذاران علاقهمند به مشارکت در احداث مدرسه و مانژ سوارکاری، پیگیریهای لازم برای مکانیابی با ویژگیهای مطرح شده از سوی سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری اصفهان انجام شود.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد