
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جزو آرزوها بود و بهسرعت محقق شد. ازجمله اینها بیمه ناباروری است. حدود ۲۰درصد زوجین ما نابارورند و هزینههای خیلی هنگفتی به این خانوادهها تحمیل میشود که امکان پیگیری برای درمان را ندارند. در این دولت صد درصد این امر بیمه شد.
خزعلی یادآور شد: همچنین بیمه زنان باردار تا پایان دوره شیردهی و فرزندان تا پایان پنج سال را این دولت انجام داد. از سوی دیگر در زمینه ناباروری به بیمارستانهای خصوصی اخطار داده شد که اگر بیمه ناباروری را اعمال نکنند، مجوز آنها گرفته میشود.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به دستور رئیس جمهور برای ارائه کارنامه و پرونده تحصیلی دانشآموزان به مادران، یادآور شد: در روزهای اول آغاز به کار دولت سیزدهم، اعتراض بانوان را نسبت به چرایی ندادن پرونده دانشآموز به مادران داشتیم. رئیسجمهور دستور دادند دستورالعملی که در آموزش و پرورش بود، بررسی و تجدید نظر شود و درنهایت مصوب شد که کارنامه و پرونده به مادران هم داده شود.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور در پاسخ به پرسش مجری برنامه درباره اقدامات این معاونت پس از اتفاقات یک سال گذشته، توضیح داد: یک هجمه بینالمللی بود برای اینکه وجهه ایران را به گونهای دیگر نشان دهند و شرایط زنان را متفاوت از آنچه هست به دنیا معرفی کنند. ما تلاش کردیم بسیاری از این حرکتها را خنثی کنیم. برای اولین بار آموزش آیورا به زنان حوزه اقیانوسیه هند توسط زنان ایرانی انجام شد که این خود معرف کشور ما و نشان دهنده قدرت و توانمندی عظیم زنان ماست.
خزعلی به پوشش بیمهای زنان خانهدار اشاره کرد و گفت: مادران خانهدار روستایی دارای سه فرزند، تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند و این چیز کمی نیست. وعدههایی بوده که طی دهههای گذشته در انتخابات ریاست جمهوری به اینها اشاره میشده است. این بیمه را از روستاها شروع کردیم و انشاءا... به شهر میرسد.
وی در خصوص تسهیلات ویژه دهه شصتیها گفت: دهه شصتیها ۲۱درصد جمعیت ما را تشکیل میدهند و شرایط ویژهای دارند که ممکن است به تجرد قطعی برسد. روستاهای ما شرایط ویژهتری دارند. یک بار در نیمه دوم ۱۴۰۰ این امر را اجرایی کردیم.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور با بیان اینکه ۲۰همت وام فرزندآوری و ۷۰ همت وام ازدواج طی پنج ماه گذشته پرداخت شده اما هنوز به شرایط مطلوب نرسیدهایم، عنوان کرد: اعطای زمین به خانوادههای دارای سه فرزند به بالا در برخی شهرها و استانها شروع شده اما به همین سرعت نمیشود در قانون اجرا شود. در اکثر موارد به خانوادههای دارای چهارقلو زمین داده شده و اجرایی شده است.
خزعلی درباره اقدامات انجام شده در حوزه زنان سرپرست خانوار تصریح کرد: یکی از مشکلات زنان سرپرست خانوار مسأله ضامن برای تسهیلات بود. با مصوبهای این تسهیلات با ضمانت دولت به این زنان داده میشود. همچنین برنامه جامعی را برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تدوین کردیم که در کمیسیون است. این امر باید در برنامه ششم صورت میگرفت که در این دولت انجام شد. در برنامه هفتم نیز این امر دیده شده تا این توانمندسازی فقط در بحث اشتغال نباشد بلکه در بحث آموزشی، حقوقی، مشاوره و... نیز وجود داشته باشد.
وی درباره اقدامات انجام شده در حوزه بیمه زنان خانهدار با بیان اینکه اجرای بیمه این زنان از روستا شروع شده و امیدواریم به شهر گسترش یابد، افزود: برنامه ما این است که این بیمه را برای کسانی که چهار فرزند دارند، پیگیری کنیم و امیدواریم به نتیجه برسد. در قانون درج شده، بیمه زنان خانهدار باید اجرایی شود اما با توجه به شرایطی که دولت دارد و بودجهای که باید اختصاص یابد، میتوانیم این امر را اجرا کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد