به گزارش جام جم آنلاین، علی بابائیکارنامی درباره مسائلی که در برنامه هفتم توسعه آمده و حقوق کارگران را تحت تاثیر قرار میدهد، افزود: برای نمونه ملاک پرداخت حقوق بازنشستگی پنج سال آخر کار در نظر گرفته شده. این درحالی است که این مدت اکنون دو سال است و با تغییر این روند دست کم حدود پنج میلیون تومان از حقوق بازنشستگان کاسته خواهد شد.
وی ادامه داد: بحث در نظر گرفتن شرط سنی برای بازنشستگی در شغلهای سخت و زیان آور نیز در لایحه هفتم توسعه مطرح است و 50 سال را برای این مهم در نظر گرفتهاند. اما پیش از این شرط سنی برای شغلهای سخت و زیان آور مطرح نبود.
بابائی کارنامی با اشاره به اینکه در لایحه هفتم توسعه استقلال بیمهها نیز تضعیف شده است، عنوان کرد: در لایحه هفتم دولت مکلف شده که درآمدهای بیمهای را از طریق حسابهای مالیاتی دریافت کند. به عبارت دیگر یعنی پول بیمهها ابتدا باید به حساب خزانه واریز شود و سپس در اختیار صندوقها قرار گیرد.
رییس فراکسیون کارگری مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین ادامه داد: به نظرم این رویکرد از نظر شرعی و قانونی ایراد دارد و استقلال صندوقهای بیمه را از بین میبرد.
به گفته وی به این ترتیب غیر دولتی بودن بیمهها از بین میرود و خسارت زیادی به بیمهها تحمیل خواهد شد.
بابائی کارنامی عنوان کرد: با توجه به این مسائل میتوان گفت دولت امسال لایحه هفتم توسعه را بخوبی ارائه نکرده است. به همین دلیل نمایندگان مجلس باید وقت بیشتری روی اصلاح لایحه بگذارد و با ارائه پیشنهادهای مناسب به کمیسیون تلفیق از مشکلاتی که ممکن است در آینده به کشور تحمیل بشود، پیشگیری کنند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد