عربستان سعودی که با حمایتهای آمریکا و انگلیس، تلاش داشت یمنیها را تسلیم کند در ماههای اخیر در سیاست خارجی خود تجدیدنظر کرده و پس از توافق تهران ـ ریاض، بیش از همیشه احتمال صلح در این جنگ وجود دارد.
دور اول مذاکرات یمن و عربستان، ۲۱ فروردین با سفر محمد آلجابر، سفیر عربستان سعودی در یمن به صنعا صورت گرفت؛ سفری که از زمان آغاز جنگ یمن بیسابقه بود و طرفین برای نشان دادن حسننیت خود با آزادی ۹۰۰ اسیر از دو طرف موافقت کردند.
عبدالعزیز بن حبتور، نخستوزیر دولت نجات ملی یمن درباره مقاومت مردم یمن در جنگ هشت ساله گفته است: آنچه ملت یمن در حماسه ایستادگی خود در برابر ائتلاف متجاوز انجام داد، بیشتر از چیزی است که ملتها در جریان جنگهای جهانی اول و دوم انجام دادند.اما بهنظر میرسد تلاشها برای صلح یمن بهدلیل کارشکنیهای آمریکا و کشورهای غربی با کندی پیش میرود و با مشکلاتی همراه است. محمدناصر العاطفی، وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن چندی قبل تاکید کرد، دستیابی به صلح، به نیت صادقانه سران ائتلاف سعودی درباره توافقهای صورت گرفته با رهبران انقلاب و شورای عالی سیاسی یمن بستگی دارد.
به گفته مهدی المشاط، رئیس شورای عالی سیاسی یمن، آمریکا بهدنبال کارشکنی در عدمتحقق صلح در یمن است و نمیخواهد بندهای توافقهای بشردوستانه در جریان توافق صورت گرفته با سعودیها حلوفصل شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت