به گزارش جام جم آنلاین، مجتبی هاشمی؛ سرپرست مرکز برنامهریزی منابع انسانی و امور اداری در گفتوگو با تسنیم درباره تشکیل کارگروه موارد خاص رتبه بندی معلمان گفت: با هدف تسهیل شرایط رسیدگی به مراجعات خاص معلمان درباره رتبهبندی کارگروه رسیدگی به موارد خاص تشکیل خواهد شد.
وی افزود: ممکن است معلمان به دلایلی همچون اختلال شبکه و عدم دسترسی به سامانه در مهلت قانونی مقرر، فوت بستگان درجه یک، بیماری فرد یا بستگان درجه یک، بروز اشتباه در تشخیص فرایندها و سایر دلایل موجه و قابل قبول در جریان رتبهبندی با مشکلاتی مواجه شده باشند.
هاشمی ادامه داد: در چارچوب قانون و آییننامه اجرای رتبه بندی معلمان کار گروهی با مسئولیت روسای هیئتهای ممیزه در سطح استان و مناطق با دبیری رئیس اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات اداره کل، عضویت سه نفر از معاونان و مدیر منابع انسانی و حراست و متناظر آن در مناطق تحت عنوان کارگروه رسیدگی به موارد خاص تشکیل و ضمن بررسی مستندات و دلایل موجه و احراز شرایط نسبت به موضوع تصمیمگیری خواهد کرد.
رتبه بندی معلمان با هدف ارتقای کیفیت نظام آموزش و پرورش و در کنار آن بهبود معیشت معلمان وارد فاز عملیاتی شد.
پس از بارگذاری مدارک و مستندات مورد نیاز از سوی معلمان، رتبه بندی هم اکنون در مرحله بررسی اعتراضات قرار دارد و نتایج اعتراضات تا پایان شهریور اعلام خواهد شد.
در این مرحله فرصت بارگذاری مدارک جدید برای مواردی که معلمان نسبت به آن اعتراض داشتند، فراهم بود اما یکی از خواستههای آنها امکان بارگذاری مدارک جدید برای مواردی بود که نسبت به آن اعتراض ثبت نکردند که با تشکیل کارگروه موارد خاص این امکان فراهم است.
به گفته رضا مراد صحرایی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش؛ هنوز 45 هزار معلم رتبه ندارند و 35 هزار نفر رتبه خود را مشاهده میکنند اما سامانه رتبه بندی برای آنها بسته است که این افراد تا پایان اردیبهشت تعیین تکلیف میشوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد