به گزارش جام جم آنلاین از امور ارتباطات رسانه ای و اطلاع رسانی نخستین جشنواره بین المللی فیلم و فیلمنامه ایثار، فرهاد مختاری، مدیر کل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران و دبیر جشنواره بین المللی ایثار، محسن برمهانی، معاون کنونی سیمای جمهوری اسلامی ایران و مدیر فرهنگی، محمد حسین نیرومند، مشاور هنری و سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر فرهنگی، حبیب والی نژاد از تهیه کنندگان با سابقه سینما و تلویزیون، مهرداد آگاهی، عضو هیات موسس خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و مدیر فرهنگی، انسیه شاه حسینی ، نویسنده و کارگردان سینمای ایران در عرصه سینمای مقاومت و دفاع مقدس، محمدرضا دزفولی، مدیر اسبق امور استان های انجمن سینمای جوانان ایران، فیلمساز و مستند ساز و ناصر باکیده مدیر عامل اسبق انجمن سینمای جوانان ایران، فیلمساز و مدیر فرهنگی بعنوان اعضای شورای سیاستگذاری نخستین جشنواره بین المللی ایثار (فیلم و فیلمنامه) معرفی و منصوب شدند.
بر پایه این گزارش، سید محمدصادق هاشمی همچنین در حکمی ناصر باکیده را بعنوان مشاور دبیر و دبیر اجرایی جشنواره مذکور منصوب کرد.
بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره، آخرین مهلت ارسال آثار برای بخش فیلم تا بیستونهم اسفند ۱۴۰۱ و برای بخش فیلمنامه تا پانزدهم فروردینماه ۱۴۰۲ خواهد بود و اسامی آثار منتخب جشنواره در بخش فیلم، روز پانزدهم اردیبهشت و در بخش فیلمنامه، دهم اردیبهشت ۱۴۰۲ اعلام خواهد شد.
علاقهمندان میتوانند آثار خود را در مهلت مقرر به دبیرخانه جشنواره به آدرس: تهران خیابان آیتالله طالقانی، کوچه غفارزاده ساختمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاونت فرهنگی و آموزشی، اداره کل امور هنری (دبیرخانه جشنواره) ارسال و برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفن ۸۸۹۰۸۷۱۱ تماس بگیرند.
همچنین سامانه navideshahed.com نیز در این زمینه در دسترس متقاضیان شرکت در جشنواره قرار گرفته است.
ضمنا ثبت نام بخش بین الملل جشنواره فیلم ایثار نیز پذیرای آثار هنرمندان سایر کشورهای متقاضی شرکت در این بخش بوده که میتوانند با مراجعه به آدرس: https://filmfreeway.com/isaar نسبت به ثبت نام در این بخش اقدام کنند.
نخستین جشنواره بین المللی ایثار (فیلم و فیلمنامه) از بیستونهم اردیبهشت تا سوم خرداد ۱۴۰۲ با دبیری فرهاد مختاری برگزار خواهد شد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد
نادر قدیانی معتقد است به جای حمایت مستقیم از ناشر مخاطب یا نویسنده، باید از ترویج کتابخوانی در مدارس حمایت کرد