رییس کمیسیون برنامه، بودجه و فناوری اطلاعات شورای شهر همدان:

توزیع عادلانه ارزش افزوده، خواسته شورای شهر همدان از مجلس است

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان:

شهرداری به فکر زمین برای آرامستان جدید باشد

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان با بیان اینکه باید مشکلات باغ بهشت رفع و سرویس‌دهی بهتر و بهره‌برداری بیشتر شود، گفت: با توجه به تکمیل ظرفیت آرامستان طی سال‌های آینده، شهرداری باید از امروز به فکر تهیه زمینی به منظور ایجاد آرامستان جدید باشد.
کد خبر: ۱۳۹۷۵۵۴

به گزارش جام جم آنلاین همدان، علی‌اکبر نظری در جلسه کمیسیون خدمات شهری شورا با موضوع اداره آرامستان باغ بهشت همدان و با تبریک دهه فجر، اظهار کرد: امید است بتوانیم به عنوان جزیی از اعضای جامعه اسلامی، دین خود را نسبت به انقلاب، شهدا و اسلام ادا کنیم.
وی با بیان اینکه نباید فراموش کنیم که انقلاب اسلامی یک هدیه الهی به مردم ایران است، گفت: باید این هدیده الهی پاس داشته شود؛ انقلاب اسلامی، جهان را درنوردیده و در اقصی نقاط عالم، همه مستضعفان به نظام اسلامی اقتدا می‎کنند.
رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان بیان کرد: مشکلاتی در حوزه آرامستان به ویژه در ایام پایانی سال به وجود می‌آید که رفع آنها مستلزم هماهنگی‌هایی است.
نظری به اختلافات جزیی دو مجموعه شهرداری و اوقاف در خصوص مدیریت آرامستان همدان اشاره کرد و افزود: این اختلافات از سال‌های گذشته بوده و بررسی‌هایی در این زمینه داشته‌ایم.
وی با بیان اینکه در باب حل مشکل ترافیکی آرامستان نیز برگزاری نشست‌هایی با راهنمایی و رانندگی ضروری است، تصریح کرد: معتقدم در صورت امکان پارکینگ‌هایی به منظور پارک خودرو در آرامستان پیش‌بینی شود.
رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان ادامه داد: گویا جانبازان نیز مشکلی در بحث اختصاص قطعه در آرامستان دارند که همکاری اوقاف و بنیاد شهید در این زمینه لازم است.
نظری حفظ و حراست از درختان کاشته شده در آرامستان را نیز ضروری دانست و خاطرنشان کرد: لازم است مبلغی توسط اوقاف و شهرداری در بحث فضای سبز و نگهداری آن پیش‌بینی شود.
وی به گلایه‌های شهروندان در خصوص وضعیت نظافت آرامستان اشاره کرد و یادآور شد: نصب تابلوهایی با تأکید بر رعایت نظافت توسط اوقاف و شهرداری و فرهنگ‌سازی در این زمینه به طور قطع در نظافت آرامستان موثر خواهد بود.
رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان اظهار کرد: باید مشکلات در آرامستان باغ بهشت رفع و سرویس‌دهی بهتر و بهره‌برداری بیشتر شود چراکه در این مکان شهدا، علما و روحانیت بزرگی خفته‌اند و باید دین خود را به آنها ادا کنیم.
نظری با اشاره به صحبت‌های مدیرکل اوقاف و امور خیریه مبنی بر تکمیل ظرفیت آرامستان طی سال‌های آینده، گفت: شهرداری از امروز باید به فکر تهیه زمینی به منظور ایجاد آرامستان جدید باشد.
اتخاذ تدابیری برای رفع مشکل ترافیک آرامستان ضروری است
رییس شورای اسلامی شهر همدان نیز با اشاره به وجود بحث‌هایی در خصوص مباحث حقوقی اداره آرامستان تصریح کرد: معتقدم این مباحث باید بین دو مجموعه مدیریت شود.
محمود مسگریان ادامه داد: مردم انتظارات بیشتری از آرامستان در ارایه خدمات، نظافت، آسفالت و... دارند که امید است با تعامل بیشتر خدمات بهتری در حوزه‌های مختلف در باغ بهشت همدان ارایه شود.
وی با تأکید بر اینکه متأسفانه ترافیک موجود در آرامستان تشدید شده و در روزهای پایانی سال نیز بدتر خواهد شد، خاطرنشان کرد: باید تمهیداتی به منظور رفع مشکل ترافیکی آرامستان اندیشیده شود که بهبود وضعیت آسفالت و خط‌کشی برای پارک خودروها در کاهش این مشکل تأثیرگذار است.
سازمان اوقاف، تخصص لازم برای نگهداری و توسعه آرامستان را ندارد
رییس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای شهر همدان نیز با بیان اینکه مدیریت شهری به دنبال کسب منفعت از آرامستان نیست، گفت: شهرداری به دلیل داشتن منابع مالی، امکانات و نیز نظارت شورا و انتقال راحت مطالبات مردم به مدیریت شهری امکان مدیریت بهتر آرامستان را دارد.
حمید بادامی‌نجات با اشاره به مشکلات فی مابین شهرداری و اداره اوقاف در خصوص مدیریت آرامستان همدان اظهار کرد: هدف همه ما خدمت‌رسانی به مردم است و سازمان اوقاف، تخصص خود را در خصوص نگهداری و توسعه آرامستان ندارد و این مهم، تخصص شهرداری بوده و با توجه به این امر می‌تواند مدیریت آن را به شهرداری واگذار کند.
وی با تأکید بر اینکه طبق قانون اساسی مصوبات شورای شهر و مورد تایید کمیته انطباق فرمانداری، لازم‌الاجرا است، افزود: طبق مصوبه گذشته، مدیریت آرامستان باید به شهرداری واگذار شود چرا که منابع مالی اوقاف کفاف مدیریت آن را نمی‌دهد.
شهرداری پیگیر احقاق حقوق خود در خصوص مالکیت آرامستان است
شهردار همدان نیز در این جلسه با اشاره به تعامل و ارتباط مدیریت شهری با ادارات و دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: قانون فصل‌الخطاب است و فضاهای اختلافات دستگاه‌های اجرایی با هم نباید باعث به تعویق افتادن خدمت‌رسانی به مردم شود.
سید مسعود حسینی در خصوص رفع اختلافات بین اداره اوقاف و شهرداری در خصوص آرامستان همدان نیز گفت: شهرداری پیگیر احقاق حقوق خود بر اساس قانون در خصوص مالکیت آرامستان است و هرچه قانون رای دهد به آن تمکین می‌کنیم؛ شهرداری آمادگی خدمت‌رسانی در آرامستان را دارد.
وی با اشاره به قرار گرفتن در روزهای پایانی سال بیان کرد: تعاملاتی از جمله در بحث بازارچه‌های ارائه مستقیم محصولات با اداره کل اوقاف داریم و اداره اوقاف در نقاط مختلف شهر اراضی را در اختیار شهرداری قرار داده است.
آرامستان درآمد و یا ردیف بودجه دولتی ندارد
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان نیز با تبریک دهه فجر و ایام ماه رجب، اظهار کرد: در خصوص پنج‌شنبه و جمعه پایان سال، اقدامات شهرداری، مدیران شهرداری و راهنمایی و رانندگی قابل تقدیر بود و در بحث ترافیکی آرامستان مشکلی نداشتیم.
حجت‌الاسلام رضا حاجی زین‌العابدینی گفت: زمانی به منظور برگزاری جلسه هماهنگی امسال نیز به منظور انجام برنامه‌ریزی‌های پنج‌شنبه و جمعه آخر سال پیش‌بینی شده است.
وی با اشاره به حل و فصل برخی پرونده‌های دارای کش و قوس با شهرداری پس از 20 تا 25 سال بیان کرد: شهرک صنعتی الوند از جمله این پرونده‌ها بود که سرانجام حل شد؛ انتظار است تعاملات با شهرداری افزایش یافته و مشکلات یکی پس از دیگری حل شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان افزود: اوقاف آماده کمک به شهرداری و ارائه زمین به منظور ایجاد بازارچه‌های عرضه مستقیم محصولات است و هرگونه اقدامی برای خدمات به مردم را در دستور کار داریم.
زین‌العابدینی با اشاره به اقدامات خوب انجام شده در خصوص تنظیف آرامستان نیز تصریح کرد: تا زمانی که فرهنگ‌سازی رعایت نظافت از سوی مردم انجام نشود، نظافت حتی در سطح شهر نیز آن چنان به چشم نمی‌آید.
وی با تأکید بر اینکه آرامستان درآمد و یا ردیف بودجه دولتی ندارد، ادامه داد: هزینه دریافتی از مردم نیز به منظور ارائه خدمات بوده و هیچ گونه هزینه‌ای بابت زمین دریافت نمی‌شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان خاطرنشان کرد: بخواهیم و نخواهیم طی چند سال آینده، ظرفیت باغ بهشت همدان تکمیل خواهد شد و شهرداری باید به فکر تأمین زمین و تهیه آرامستان جدید باشد چراکه احداث آرامستان از وظایف شهرداری‌هاست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها