نماینده کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی

آماری تکان‌دهنده از عملکرد بانک‌ها در البرز

نماینده کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی عملکرد بانک‌های البرز در ۱۱ سال گذشته را تکان‌دهنده عنوان کرد و گفت: بانک‌های البرز طی این مدت ۱۱۷ هزار میلیارد تومان سپرده‌ از مردم دریافت کرده‌اند که ۵۱ هزار میلیارد تومان از این سپرده‌ها از استان خارج و به سمت اقتصاد رانتی و بنگاه داری رفته و تبدیل به تورم شده است.
کد خبر: ۱۳۸۵۳۱۱

به گزارش جام جم آنلاین البرز:

مهدی عسگری در جلسه شورای اداری استان البرز، با بیان اینکه بانک‌های خصوصی باید نسبت به اقتصاد سوداگرانه و سفته‌بازی که در کشور تقویت کرده‌اند پاسخگو باشند، گفت: با پول مردم بنگاه‌داری می‌کنند و قیمت زمین و مسکن را افزایش می‌دهند و در آخر هم خود مردم باید این تورم را تحمل کنند.

عسگری افزود: یکی از مهمترین مولفه‌های نامساعد در محیط کسب و کار استان البرز دشواری تأمین مالی از بانک‌هاست، بررسی داده‌های بانک مرکزی از ابتدای استان شدن البرز در سال ۸۹  تا سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد که طی این ۱۱ سال سپرده‌های بانکی استان با ۱۹۶۰ درصد رشد به ۱۱۷ هزار میلیارد تومان رسیده ولی تسهیلات بانکی معادل ۵۳ هزار میلیارد تومان بوده است. این یعنی حتی به میزان نصف سپرده‌ها هم تسهیلات پرداخت نشده است. با این ارقام، استان البرز در نسبت تسهیلات به سپرده در کشور از آخر دوم است؛ این آمار تکان‌دهنده است.

وی خاطرنشان کرد: در این ۱۱ سال ۵۱ هزار میلیارد تومان از سپرده‌های مردم البرز از استان خارج و به سمت اقتصاد رانتی و بنگاه داری رفته و تبدیل به تورم شده است. با در نظر گرفتن کاهش ارزش ریال، این حجم از خروج سرمایه از استان باعث وارد شدن ده‌ها هزار میلیارد تومان زیان به مردم و اقتصاد استان البرز شده است.

این عضو کمیسیون صنایع با بیان اینکه پول مردم را گرفته‌اند ولی به خودم مردم وام نداده‌اند، گفت: میزان تسهیلات پرداخت شده توسط بعضی از بانک‌های خصوصی کمتر از پنج درصد بوده است. مثلاً تسهیلات یکی از بانک‌های خصوصی فقط دو درصد بوده و ۹۸ درصد آن از استان خارج شده است. این اعداد تکان‌دهنده است. مردم باید این را بدانند.

http://jamejamonline.ir

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها