به گزارش جام جم آنلاین ایلام و به نقل از ایرنا ؛ حجت الاسلام والمسلمین اله نور کریمی تبار افزود: این گروه با بهره مندی از قوای بدنی قوی، آشنایی با منطقه و تاکتیک های نظامی، در محورهای اصلی جبهه میانی مانور و جولان می دادند.
وی ادامه داد: گروه فرسان طی سال های ۶۴ و ۶۵ مزاحمت های جدی برای جبهه میانی در استان ایلام ایجاد کردند و در قبال هر فردی که اسیر می گرفتند یا اینکه گوش های شهدا را بعد از شهادت می بریدند و با تحویل گوش یا فرد اسیر به بعثی ها، از آنها پول دریافت می کردند.
حجت الاسلام والمسلیمن کریمی تبار گفت: این گروه چریکی تعدادی از مرزبانان زمان پهلوی بودند که با شروع جنگ تحمیلی به صف بعثی ها پیوستند و باعث ایجاد مزاحمت های جدی برای رزمندگان جبهه استان ایلام ایجاد کردند.
وی اضافه کرد: حق حاج یادگار امیدی به عنوان یک نابغه جنگی نه در فیلم فرسان و نه در عرصه هنر و نمایش ادا نشده و شجاعت و جسارت ایشان و نفوذهایی که به عمق جبهه دشمن داشت، همچنان ناشناخته مانده است.
امام جمعه ایلام به فیلم سازان توصیه کرد: در روند ساخت فیلم های مربوط به دفاع مقدس از تجارب رزمندگان پیشکسوت استفاده شود تا خروجی نهایی یک اثر هنری قابل پذیرش و باورپذیر باشد.
کریمی تبار تاکید کرد: نسل جدید وارث اصلی دفاع مقدس هستند و باید با پیشینه این مقطع مهم و عظیم کشور و دستاوردهای آن آشنا شوند چرا که دفاع مقدس کارنامه واقعی ایران است و باید در قالب آثار هنری فاخر نسل جوان و نوجوان جنگ ندیده با ارزش های دفاع مقدس مانوس و آگاه شوند.
وی یادآور شد: همه ما مدیون شهدا و رزمندگان هستیم اما برای جبهه میانی با وجود سوژه های ناب و بکر اثری شاخص و در خور شهدا و مقاومت استان ایلام ساخته نشده است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد