به گزارش جام جم آنلاین همدان، امیر کوکائیان اظهار داشت: در استان همدان چهار هزار و ۱۲۴ نابینا و کم بینا زیر پوشش بهزیستی استان قرار دارند که ۲ هزار و ۷۰۵ نفر مرد و هزار و ۴۱۹ نفر زن هستند.
وی نامگذاری روز نابینایان را در راستای شنیدن صدای نابینایان و توجه به مطالبات بر حق آنان برای دستیابی به یک زندگی سالم، پویا و شکوفا برشمرد و افزود: نابینایان در استان همدان ۱۰ درصد معلولان را تشکیل می دهند که این رقم در میانگین کشوری ۱۳ درصد است.
معاون امور توانبخشی بهزیستی استان همدان تصریح کرد: در استان همدان هزار و ۴۵۲ نفر با معلولیت بینایی خفیف، هزار و ۱۲۵ نفر با معلولیت بینایی متوسط، هزار و ۲۲۶ نفر با معلولیت بینایی شدید و ۳۲۱ نفر با معلولیت بینایی خیلی شدید زیر پوشش بهزیستی قرار دارند.
کوکائیان، خدمات قابل ارائه به نابینایان را شامل انواع خدمات مددکاری و توانبخشی، توزیع لوازم توانبخشی، عصای سفید، مناسب سازی منزل و خودرو، پرداخت هزینه های رفت و آمد تحصیلی، ارائه خدمات کلینیکی بینایی سنجی، پرداخت تسهیلات اشتغال و کمکهای مستمر و موردی معیشتی برشمرد.
وی اظهار داشت: تحویل وسائل کمک توانبخشی مانند تایپ بریل، دستگاه بهدید (تلویزیون مدار بسته) و برجسته نگار سایر خدمات ارائه شده به نابینایان استان همدان است.
کوکائیان بیشترین مشکلات توانیابان را مسکن و اشتغال عنوان کرد و ادامه داد: توانمندیهای نابینایان در جامعه هنوز مورد پذیرش قرار نگرفته است و هنوز شاهد بیکاری قشر تحصیل کرده نابینا هستیم.
معاون امور توانبخشی بهزیستی استان همدان تصریح کرد: اشتغال، ازدواج، مسکن، نبود زیرساختهای مناسب برای یک زندگی سالم و بدون دغدغه، هزینههای متفاوت زندگی و نگاه تبعیضآمیز مردم و جامعه بخشی از مشکلات پیش روی نابینایان است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم