به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛سرهنگ محمد رضا رضایی،اظهار داشت:فضای مجازی با وجود کارکردهای مثبتی که بههمراه دارد،ولی بنیان خانواده را هم تهدید می کند.
وی افزود:تمايل روزافزون به استفاده از اينترنت،شرايط و بسترمسا عدی برای ظهور جرايم سايبری و نوظهور به وجود آورده است به گونه ای که می توان گفت که زمینه ساز ظهور بیشتر این جرايم سايبری،سهل انگاری کاربران این فضا است که آسیب هایی را برای خانواده هم در زمینه اقتصادی و هم در زمینه اجتماعی،فرهنگی و اخلاقی مرتبط ساخته است.
اين مقام انتظامی با اشاره به آسیب های اقتصادی فضای مجازی بيان کرد:در یکی از روش های کلاهبرداری موسوم به فیشینگ،کلاهبردار با ارسال پیامک های حاوی لینک های جعلی،قربانیان را به صفحات جعلی بانکی هدایت و از حساب آنها برداشت غیر مجاز انجام می دهد.
سرهنگ رضایی،گفت:از آسیب های اخلاقی فضای مجازی می توان به انتشار تصاویر خصوصی در شبکههای اجتماعی از سوی خود کاربر یا نحوه نگهداری این تصاویر و فیلمهای خصوصی و شخصی در گوشیهای هوشمند اشاره کرد که این اقدام به راحتی می تواند زمینه تهدید،اخاذی،هتک حرمت و حیثیت افراد را فراهم کند.
رئیس پلیس فتا استان کرمان درپایان با تاکید بر اینکه نظارت والدین بررفتار و فعالیت سایبری فرزندان یک ضرورت است گفت:حضور کنترل نشده و استفاده زیاد فرزندان از فضای مجازی علاوه بر آسیبهای جسمانی،صدمات روحی و روانی مثل اعتیاد اینترنتی را در پی خواهد داشت.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد