به گزارش جام جم آنلاین، دکتر پیرحسین کولیوند در بازدید از درمانگاههای این جمعیت در کربلا گفت: جمعیت هلال احمر تا زمانی که زائران در خاک عراق هستند به آنها خدمترسانی می کند و در کنار مردم، با مردم و برای مردم خواهد بود. این خدمات علاوه بر کشور عراق در مرزها و داخل کشور نیز تا پایان مراسم بزرگ اربعین و نیاز زائران به حمایتهای امدادی و درمانی، ادامه خواهد داشت.
کولیوند عنوان کرد: تعدادی از زائران، نگران عزیزانشان هستند که مفقود شدهاند اما برخی از این مفقودین به دلیل گرمازدگی و ... در بیمارستانها بستری شدهاند. به همین دلیل تدابیر لازم برای اینکه هیچ زائری در کشور عراق باقی نماند، اندیشیده شده و هماهنگیهای لازم با وزارت صحه عراق، حشدالشعبی و جمعیت هلال احمر عراق انجام شده تا لیست بیماران بستری از سوی وزارت صحه عراق در اختیار کنسولگری و سفارت و بیمه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه هلال احمر در حال حاضر به تمامی مراجعان حتی زائران عراقی امدادرسانی می کند، افزود: تعدادی از همکاران ما با تسلط به زبان عربی در بیمارستانها و درمانگاه ها حضور دارند که اگر اطلاعاتی داشته باشند در اختیار دیگر همکاران مستقر در مرکز فرماندهی عملیات هلال احمر در نجف قرار می دهند تا در سامانه ثبت شود و در نهایت براساس اطلاعات جمع آوری شده، بیمارانی که شرایط اعزام داشته باشند بلافاصله برای ادامه درمان به داخل کشور اعزام میشوند.
کولیوند بیان کرد: امسال با آمادگی بیشتر نسبت به سالهای قبل و با افزایش تعداد پایگاههای درمانی وارد عملیات اربعین شدیم. در حال حاضر ۲۰۰ پایگاه سطح یک، ۴۰ پایگاه سطح ۲ و ۶ بیمارستان ثابت و ۳ بیمارستان سیار در حال خدمت به زائران بیمار هستند که این امر موجب افزایش سطح دسترسی مردم و تعداد مراجعات با رضایتمندی بیشتر خواهد شد.
وی افزود: تاکنون بیش از ۲ میلیون خدمت درمانی به زائران ارائه شده است. تمامی تمهیدات دارویی با توجه به پیش بینی گرمازدگی زائران در نظر گرفته شده و سرمهای مورد نیاز شامل ۲ میلیون لیتر سرم هم از کشور عراق تهیه شده است.
رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر آمادگی کامل این جمعیت برای خدمت رسانی به زائران حسینی گفت: جمعیت هلال احمر به علت حضور در مراسم حج به تمامی این امور و مشکلات احتمالی کاملا واقف بوده و با آمادگی کامل برای پوشش امدادی و درمانی این مراسم حضور پیدا کرده است.
بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، کولیوند افزود: امسال برای متخصصان بهداشت و مدیران مدیریت بیماریها نیز کارت شناسایی وزارت صحه عراق صادر شده که بر همه موکب ها نظارت داشته باشند. این امر موجب رعایت بیشتر شیوه نامه و دستورالعمل های پخت و توزیع غذا و نذورات شده و تاکنون سطح مراقبت ها و بهداشت نسبت به سالهای قبل تغییر قابل توجهی داشته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب