به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ رامین پاشایی دراین باره گفت: بر اساس رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی مشخص شد که معاندان، مغرضان و تعدادی از کاربران در حال تولید و انتشار شایعات در فضای مجازی به منظور ایجاد احساس عدم امنیت در میان شهروندان و به خصوص زوار اربعین حسینی (ع ) هستند. این افراد با بهرهگیری از کلیپهای ادوار گذشته و با استفاده از تاکتیک و تکنیک تقطیع، تحریف، میکس، صداگذاری و انتساب به زمان حال، مترصد پیگیری اهداف شوم و مغرضانه خود هستند که با بررسی محتوای کلیپها و شایعات منتشر شده ، مشخص شد هدف اصلی این شایعه سازان زیر سوال بردن امنیت زوار اربعین حسینی (ع )که قصد سفر به کشور عراق را دارند، است.
وی ادامه داد: متاسفانه اینگونه اقدامات در سالهای گذشته نیز صورت میگرفته و معاندان و مغرضان با سوءاستفاده از احوال و شرایط کشور ، مناسک و مناسبتهای خاص اقدام به تولید و انتشار شایعات میکردند.
معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا ادامه داد : به منظور پاک سازی فضای مجازی و برخورد با شایعه سازان 55 کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در پلیس فتا فراجا تشکیل شده است و وظیفه اصلی آنان نیز رصد و خنثی سازی جریانات مرتبط با شایعهسازی ، انتشار اخبار کذب و برخورد قضائی با شایعه سازان است و تا کنون تعدادی موارد در این خصوص احصاء شده و اقدام عملیاتی این پلیس در جریان است.
بر اساس اعلام سایت پلیس، وی با اشاره به مجرمانه بودن فرآیند تولید و انتشار شایعات در فضای مجازی به نحوی که باعث جریحه دار شدن احساسات عمومی ، ایجاد ترس و عدم احساس امنیت شود، به کاربران فضای مجازی توصیه کرد که از تولید، انتشار و بازنشر مطالب خلاف واقعه و شایعه در فضای مجازی در بستر شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها اکیدا خودداری کنند و اخبار موثق را صرفا از طریق رسانه ها و خبرگزاری های رسمی دنبال کنند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد