به گزارش جام جم آنلاین، جلیل سالاری امروز در نشستی با بیان اینکه در بخش نیروگاهی مصرف گازوئیل ۸۰ درصد رشد داشته و مصرف سوخت مایع دو میلیارد لیتر بیشتر شده است، اظهار کرد: به منظور ایجاد هاب انرژی و داشتن اسکلههای اختصاصی مسیر ناوگان را توسعه دادیم و در بخش مسیر دریایی نیز اقداماتی انجام شد تا بتوانیم سوآپ و ترانزیت فراورده را گسترش دهیم.
وی با اشاره به صادرات محموله گازوئیل به افغانستان گفت: در هفته گذشته توانستیم صادرات این محموله را به قیمت هر تن ۱۱۰۰ دلار داشته باشیم.
سالاری با بیان اینکه ۵۷ درصد از سبد حمل و نقل و توزیع کشور را تا شعاع ۵۰۰ کیلومتری از طریق نفتکش تامین میکنیم، گفت: با توجه به اهمیت کیفیسازی محصولات ۳۰ درصد از سود عملیاتی پالایشگاهها برای این مسئله هزینه میشود.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش نفت فراوردههای نفتی با اشاره به برنامههای دولت سیزدهم در راستای افزایش تولید گازوئیل گفت: در دولت فعلی میزان تولید گازوئیل از ۱۰۸ میلیون لیتر به ۱۱۲ میلیون لیتر افزایش یافته که معادل رشد سه درصدی در این بخش است.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای کنترل قاچاق گفت: طرحهایی در این راستا اجرا شده و به تدریج پایش میشود تا نظارت و کنترل صورت گیرد. البته اختلاف قیمت با کشورهای همسایه بسیار زیاد است و انگیزه برای این کار را افزایش داده است.
سالاری با بیان اینکه مطالعات و طرحهای اولیه پروژهها انجام شده و به دنبال مجوزهای شورای اقتصاد برای تأمین منابع بانکی پیشبینی شده هستیم، گفت: در خصوص سامانه صدف دستورالعملها و آییننامهها میبایست مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش نفت فراوردههای نفتی با بیان اینکه تعهداتی را که در دولت قبل برای دولت سیزدهم ایجاد شده بود انجام دادهایم، گفت: طرحها و پروژهها مورد غربالگری قرار گرفت و با توجه به اینکه امنیت غذایی و انرژی وجود داشت ساماندهی ساختاری صورت گرفت.
وی با اشاره به ایجاد درگاه مجوزها در وزارت نفت گفت: امضاهای طلایی در وزارت نفت متوقف شده است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد