معاون استاندار زنجان خواستار شد؛

تشکیل بانک اطلاعاتی جامع سمن ها

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان بر ضرورت جمع آوری و تحلیل اطلاعات مرتبط با نوع فعالیت سازمان ها و تشکل های مردم نهاد دارای مجوز در سطح استان تاکید کرد و گفت: باید بانک اطلاعاتی و تحلیل های جامعی از نوع فعالیت هریک از سمن ها داشته باشیم تا سیاست گذاری ها و برنامه ریزی های دقیقی انجام شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان بر ضرورت جمع آوری و تحلیل اطلاعات مرتبط با نوع فعالیت سازمان ها و تشکل های مردم نهاد دارای مجوز در سطح استان تاکید کرد و گفت: باید بانک اطلاعاتی و تحلیل های جامعی از نوع فعالیت هریک از سمن ها داشته باشیم تا سیاست گذاری ها و برنامه ریزی های دقیقی انجام شود.
کد خبر: ۱۳۷۲۷۷۴
به گزارش جام جم آنلاین  زنجان؛ ابوالفضل رفیعی در نخستین جلسه شورای توسعه و حمایت از سازمان های مردم نهاد در سالجاری، با اشاره به اهمیت تحلیل های اطلاعاتی و آسیب شناسی از خلاء ها و یا تراکم تعداد سمن ها در موضوعات مختلف، اظهار داشت: چنانچه بانک اطلاعاتی جامع و تحلیل های درستی از تعداد و نوع فعالیت سمن ها در حوزه های مختلف داشته باشیم، مشخص می شود که سمن های موجود با نیازهای استان در هر حوزه چه تناسبی دارد.

معاون استاندار زنجان ادامه داد: پس از تجمیع و تحلیل اطلاعات سمن ها می توان خلاء های موجود در هر حوزه را با تشکیل سمن جدید تقویت و ترمیم نمود، ضعرفیعیف ها را در هر حوزه شناسایی و توانمندسازی کرد و از تراکم تعداد سمن ها و موازی کاری در یک حوزه خاص جلوگیری نمود.

وی با بیان اینکه در خصوص سمن ها نباید منفعل باشیم، افزود: با آسیب شناسی دقیق سمن ها می توان نسبت سمن های موجود با نیازها و شرایط استان را تنظیم نمود و متناسب با زیست بوم هر منطقه از ظرفیت های مردمی موجود استفاده کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان با تاکید بر لزوم نظارت جدی بر فعالیت سمن ها و تشکل ها، خاطرنشان کرد: دولت باید در کنار حمایت از سمن ها، نقش نظارتی و حاکمیتی خود را نیز بدون کوتاهی اِعمال نماید تا هر تشکل در مسیر اهداف برنامه ریزی شده خودش فعالیت نماید.

رفیعی عنوان داشت: همه دولت ها ضرورت کمک و همراهی سمن ها را بعنوان یک واقعیت پذیرفته اند و می دانند که تشکل های مردم نهاد هم در انتقال مطالبات مردم به حاکمیت و هم در راستای تسهیل در اِعمال سیاست های حاکمیتی در سطح جامعه نقش بسزایی دارند، لذا باید در راستای توانمندسازی سمن ها و تشکل های مردمی برنامه ریزی عملیاتی دقیقی داشته باشیم.

وی نقش این شورا را در هماهنگی و انسجام بخشی بر روند نظارت بر فعالیت سمن ها موثر خواند و گفت: فعالیت تشکل ها و سازمان های مردم نهاد نباید رها شود و نباید منفعلانه عمل کنیم تا این ظرفیت عظیم مردمی مورد غفلت ما و بهره برداری های نامناسب بین المللی قرار نگیرند.

گفتنی است در این جلسه با تاکید بر اینکه سمن های متقاضیِ تمدید مجوز باید گزارشی از عملکرد فعالیت خود را ارائه نمایند، گزارش دو سمن متقاضی، بررسی و تمدید مجوز آنان مصوب شد.

همچنین پیشنهاد گردید که بازه زمانی مشخصی برای ابطال سمن های غیرفعال و نیز انجام مراحل قانونی ثبت مجوز جدید برای متقاضیان تعیین شود تا فرایند ابطال یا تشکیل سمن ها و تشکل ها با سرعت در بازه زمانی مشخصی انجام پذیرد.

تشویق سمن ها به ایجاد پایگاه و پست الکترونیکی با هدف انجام ارزیابی دیجیتالی فعالیت سازمان های مردم نهاد و نیز پیگیری یکسان سازی مرجع صدور مجوز فعالیت سمن ها جهت سهولت در امر نظارت بر فعالیت تشکل های مردم نهاد از دیگر پیشنهادات مطرح شده در این جلسه بود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها