نتایج بررسیها نشان میدهد درصد بالایی از افراد در کنترل خشم خود دچار مشکل هستند. براساس مطالعهای که در آکادمی ملی علوم آمریکا انجام شد، سطوح پایین گلوکز ناشی از گرسنگی میتواند باعث پرخاشگری شود بنابراین مصرف درست مواد غذایی برای جلوگیری از عصبانیت ضروری است.
اگر از افرادی هستید که در کنترل خشم مشکل دارید مواد غذایی زیر را که به مدیریت خشم کمک میکنند در رژیم غذاییتان بگنجانید.
کیوی: احساس عصبانیت مداوم ممکن است نشانهای از آسیب اکسیداتیو باشد. بنابراین، مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین C میتواند آنتیاکسیدانها را در بدن افزایش دهد. کیوی منبع غنی از آنتیاکسیدانها و ویتامین C است. میتوانید یک فنجان کیوی را در صبحانه یا به عنوان میانوعده میل کنید. سعی کنید سه تا چهار بار در هفته کیوی بخورید.
دانه کدوتنبل: ازجمله مواد غذایی غنی از منیزیم است. ثابت شده کمبود منیزیم میتواند سبب روانپریشی، عصبانیت و تحریکپذیری شود. مصرف روزانه ۳۰ گرم کدوتنبل ۳۷درصد از نیاز روزانه به منیزیم را تامین میکند. آجیل و دیگر دانهها مانند بادام و بادام زمینی نیز حاوی منیزیم هستند. مصرف ۲۸ گرم از این دانهها در طول روز، ۲۰ درصد از نیاز روزانه به منیزیم را برطرف میکند. میزان نیاز روزانه به منیزیم، ۴۰۰ میلیگرم است.
شکلات تلخ: اگر موقعیتهای استرسزا باعث عصبانیت شما میشود، شکلات تلخ بهترین درمان برای این مشکل است. نتایج تحقیقات نشان داده است شکلات تلخ هورمونهای استرس را کاهش میدهد و روحیه را تقویت میکند. هر زمان که احساس استرس یا عصبانیت کردید یک تکه شکلات بخورید. مصرف تقریبا ۴۰ گرم شکلات تلخ میتواند با موفقیت استرس را کاهش دهد و خشم را آرام کند.
اسفناج: حاوی اسید فولیک است که به جریان خون در مغز کمک میکند. بنابراین شما با مصرف اسفناج هوشیارتر خواهید بود و میتوانید بهراحتی یک موقعیت بد را کنترل کنید. اسفناج یک افزودنی عالی برای سالاد یا اسموتی است. سه تا چهاربار در هفته یک وعده اسفناج مصرف کنید.
چای سبز: نتایج تحقیقات نشان میدهد نوشیدنی چای سبز حاوی مادهای به نام تیانین است که تاثیر قابلتوجهی روی کاهش استرس و سطح کورتیزول در بزرگسالان سالم و جوان دارد. وجود این ماده در چای سبز باعث میشود این نوشیدنی خاصیت آرامبخشی داشته باشد و حالت تنش و استرس و هیجان را از بین ببرد.
یاسمین مشرف - سلامت / روزنامه جام جم
منبع: howtocure.com و howtocure.com/anger
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت