تجربه سال‌های اخیر نشان داده که برای مقابله با آلودگی هوا باید طرح‌های بلندمدت داشت و اقدامات کوتاه‌مدت دیگر جوابگو نیست

وقتی کسی «هوا»یمان را ندارد

در وبینار علمی تخصصی «مددکاری اجتماعی و تغییرات اقلیمی» مطرح شد

زنان و کودکان در برابر تغییرات اقلیمی آسیب‌پذیرتر هستند

در وبینار علمی تخصصی «مددکاری اجتماعی و تغییرات اقلیمی» تاثیر تغییرات اقلیمی و تاثیر آن بر گروه‌های اجتماعی مورد ارزیابی قرار گرفت.
کد خبر: ۱۳۵۸۸۵۳

به گزارش جام جم آنلاین، وبینار علمی تخصصی «مددکاری اجتماعی و تغییرات اقلیمی» امروز، بیست و چهارم اسفندماه به مناسبت «روز مددکاری اجتماعی» با همکاری جهاد دانشگاهی واحد الزهرا و سازمان بهزیستی برگزار شد.

دکتر زهرا تقی‌زاده، رئیس جهاددانشگاهی واحد الزهرا در این مراسم گفت: اولین وبینار ملی «مددکاری اجتماعی و تغییرات اقلیمی» را با همکاری سازمان بهزیستی کشور برگزار می‌کنیم. مددکاری اجتماعی نه تنها به به مطالعه جنبه‌های فردی و اجتماعی می‌پردازد بلکه تاثیر عوامل زیست‌محیطی بر زندگی انسان‌ها را هم بررسی می‌کند.

وی ادامه داد: به طور قطع، تمام آحاد جامعه تحت تاثیر تغییرات اقلیمی قرار می‌گیرند اما گروه‌های آسیب‌پذیر یعنی کودکان، زنان و اقشار محروم آسیب بیشتری می‌بینند.

رئیس جهاددانشگاهی واحد الزهرا با بیان اینکه امیدوارم این وبینار سرآغازی برای برگزاری وبینارهای علمی و تخصصی قوی‌تر باشد، اظهار کرد: من از سازمان بهزیستی تشکر می‌کنم که برای برگزاری این وبینار با ما همکاری کرد. همچنین از تمام پزوهشگران و نخبگانی که به صورت انلاین در این برنامه حضور دارند و مقالات خود را ارا ارئه می‌دهند، قدردانی می‌کنم.

برای گسترش عدالت اجتماعی تلاش کنیم

نرجس خاتون اسعدی خلیلی، سرپرست دفتر توانمندسازی خانواده و زنان در این وبینار اظهار کرد: تغییرات اقلیمی و کاهش نزولات آسمانی از عوامل جهت‌دهنده تغییرات اقلیمی هستند؛ ایران هم در کمربند خشک زمین قرار دارد، این موضوع هم مزید بر علت شده و تغییرات را ملموس‌تر می‌کند. تغییرات اقلیمی در 4 سده اخیر سبب شده بسیاری از مناطق نیمه خشک به خشک تبدیل شوند.

وی ادامه داد: بدون شک، تغییرات اقلیمی بر زندگی انسان‌ها اثرگذار است و باید مورد توجه قرار گیرد. تلاش می‌کنیم با توجه به مددکاری اجتماعی و مساله تغییرات اقلیمی در جهت گسترش عدالت اجتماعی گام برداریم.

نیاز به تجمیع اطلاعات داریم

ابوالفضل پرپنجی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران در این وبینار گفت: کمیته امداد با افرادی مواجه است که در فقر مطلق یا نسبی به سرمی‌برند. تغییرات اقلیمی، مسائل اجتماعی، موضوع‌های سیاسی بر مساله مددکاری اجتماعی تاثیرگذاشته‌اند. ما برای توانمندسازی و ایجاد شغل پایدار و کسب معیشت تلاش می‌کنیم.

وی ادامه داد: تغییرات سبب شده که در ارتباط با موضوع مددکاری دچار چالش شویم و در ارتباط با تصمیم‌گیری درباره افراد آسیب‌دیده دچار نقصان باشیم. نیاز به تجمیع اطلاعات داریم که در یک ارتباط همدلانه بتوانیم خدمات خود را به جامعه هدف ارائه دهیم.

در بخش دوم این وبینار، پژوهشگران، مقالات علمی خود در ارتباط با مددکاری اجتماعی و تغییرات اقلیمی را در پنل علمی ارائه دادند.

منبع: ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها