به گزارش جام جم آنلاین، لیلا قوجازاده، فوق تخصص چشم درباره «روشهای درمان آب سیاه در بیماران گلوکومی»، بیان داشت: سلولهای عصبی به تدریج دچار آسیب برگشت ناپذیر میشوند؛ بنابراین برای بخشی از الیاف عصبی که در هنگام تشخیص گلوکوم در فرد مبتلا دچار آسیب شدهاند در حال حاضر درمانی وجود ندارد و هدف از درمان گلوکوم جلوگیری از آسیب بیشتر عصب بینایی و حفظ دید فعلی برای بیمار است.
وی ادامه داد:روشهای درمانی آب سیاه بسته به تشخیص چشم پزشک یک یا چندین مورد از انواع درمانها بوده و به صورت مرحله به مرحله برای بیمار انجام میشود.
این فوق تخصص چشم تصریح کرد:شایع ترین نوع درمان گلوکوم درمان دارویی است؛داروهای گلوکوم بصورت قطرههای چشمی و در موارد نادری به صورت قرص تجویز میشود. قطرهها به دو طریق باعث کاهش فشار چشم میشود؛ بعضی از قطرهها باعث کاهش تولید مایع در چشم شده و بعضی به تخلیه بیشتر مایع زلالیه از چشم کمک میکند.
قوجا زاده یادآور شد: روش دیگر درمان، درمانهای لیزری است که خود شامل ایریدوتومی لیزری PI و ترابوکولوپلاستی لیزری انتخابی یا SLTو .ECPC و... است. اگر پاسخ مناسب به داروهای گلوکوم یا درمانهای لیزری وجود نداشته باشد یا عوارض داروها در بیمار ایجاد شده باشد و ادامه درمان برای بیمار مقدور نباشد، درمان جراحی برای بیمار توصیه میشود.
منبع: فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد