معاون مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت:

واکسیناسیون مسافران نوروزی با پلاک خودرو رصد می‌شود

معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: واکسیناسیون افرادی که با خودروی شخصی به سفرهای نوروزی می‌روند از طریق کدملی و پلاک خودرو توسط دوربین‌هایی که به سامانه «ایران من» متصل هستند، رصد می‌شود
کد خبر: ۱۳۵۶۴۹۱
به گزارش جام جم آنلاین، محسن فرهادی اظهارداشت: همه دستگاه‌های استراتژیک مانند راه و شهرسازی و ناجا به سامانه «ایران من» در طرح محدودیت هوشمند کرونایی متصل هستند و افرادی که با وسایل حمل و نقل عمومی برای نوروز مسافرت می‌روند با ارائه کدملی در صورت تزریق واکسن کرونا، بلیت به آن‌ها فروخته می‌شود و کسانی که با خودروی شخصی قصد عزیمت به شهر‌های مختلف دارند، پلاک خودرو توسط دوربین ناجا ثبت شده و همراه با کدملی، روند واکسیناسیون آن‌ها رصد می‌شود و در صورت عدم تزریق واکسن توسط راننده از مسافرت آن‌ها جلوگیری می‌شود.

وی ادامه داد: فقط واکسیناسیون راننده رصد شده و امکانی برای رصد سایر سرنشینان خودرو وجود ندارد بنابراین از هموطنان می‌خواهیم برای پیشگیری از عدم تردد برای مسافرت، حتما اقدام به تزریق واکسن یا تکمیل روند واکسیناسیون خود کنند.

فرهادی با اشاره به اینکه طرح محدودیت هوشمند کرونایی در حال اجرا است، افزود: پایه اساسی اجرای طرح مدیریت هوشمند بر دو اصل اساسی واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی استوار است و فاز سوم این طرح در قالب نظارت واحد‌های صنفی و صنعتی است همچنین فاز چهارم نیز به تردد‌ها و سفر‌های برون شهری اختصاص دارد.

معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت تصریح کرد: این طرح با هدف کنترل و نظارت هوشمند بیماری کرونا از طریق تبادل اطلاعات بر خط در بستر سامانه «ایران من» به منظور ایجاد تعادل در زندگی روزانه شهروندان و صیانت از سلامت آنان انجام می‌شود و از همه مردم می‌خواهیم همکاری‌های لازم را با انجام و تکمیل واکسیناسیون و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی داشته باشند.

به گفته وی، اکنون ۶ هزار بازرس بهداشتی و همراه با نیرو‌های بسیج و سیار دستگاه‌ها به‌صورت فیزیکی نیز با مراجعه به واحد‌های صنفی و اماکن عمومی بر نحوه رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون افراد نظارت دارند.

فرهادی افزود: در هفته گذشته حدود ۲۱۷ هزار بازرسی از واحد‌های صنفی انجام شد که از این تعداد ۲۱ هزار واحد اخطار گرفته و پرونده قضایی برای آن‌ها تشکیل شده است.

معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: از مجموع بازرسی‌ها، یک هزار و ۵۱۹ واحد صنفی پلمب و تعطیلی شد که بیشتر شامل صنایع کوچک، تعمیرگاه‌ها، نجاری‌ها، نانوایی‌ها و رستوران‌ها بوده است.

فرهادی با بیان اینکه شیوع سویه امیکرون دارای قدرت انتقال پذیری بسیار بالایی است، تاکید کرد: باید رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در کنار تزریق دز سوم واکسن به ۹۰ درصد و استفاده از ماسک در اجتماعات تا ۸۰ درصد افزایش یابد تا از ابتلا به امیکرون کاسته شود و از مردم می‌خواهیم که حتما با انجام واکسیناسیون و رعایت بهداشت فردی و اجتماعی از ابتلا به این سویه پیشگیری کنند.

به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در طول ۲۴ ساعت منتهی به روز یکشنبه، ۲۴۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۶ هزار و ۶۳۱ نفر رسید و چهار هزار و ۴۹ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه هستند.

بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی تا هشتم اسفندماه، ۹ هزار و ۵۲۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۸۲ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۴۰ هزار و ۴۶۷ نفر رسید و خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۶۳۴ هزار و ۱۲۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

تا کنون ۴۷ میلیون و ۱۶۸ هزار و ۹۸۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۶۲ میلیون و ۷۳۹ هزار و ۶۳۵ نفر دُز اول، ۵۵ میلیون و ۴۱۸ هزار و ۲۰ نفر دُز دوم و ۲۲ میلیون و ۹۹۲ هزار و ۷۵۷ نفر دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۴۱ میلیون و ۱۵۰ هزار و ۴۱۲ دُز رسید.

بر اساس آخرین آمار اعلام شده، ۱۸۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۸۷ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۷۶ شهرستان در وضعیت زرد و ۱ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

ویروس کرونا از اوایل اسفند ۹۸ در کشور شیوع یافت و اکنون در خیز ششم کرونا قرار داریم.
 
منبع: ایرنا
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها